Antena Meniu Search
x

Prințul Harry și Barack Obama, un interviu viral

Dacă, vreodată, va renunţa la atribuţiile regale, prinţul Harry s-ar descurca, de minune, ca şi jurnalist.

Vezi și

Dacă, vreodată, va renunţa la atribuţiile regale, prinţul Harry s-ar descurca, de minune, ca şi jurnalist. Al cincilea în ordinea succesiunii la tronul britanic l-a intervievat pe fostul preşedinte Barack Obama.

40 de minute a durat discuţia înregistrată dintre fostul preşedinte american şi mezinul prinţului Charles. Cei doi se ştiu de la "Jocurile Invictus", iar potrivirea de caracter dintre ei este palpabilă. Glumeţi, dezinvolţi, Harry şi Barack Obama s-au completat unul pe celălalt. Chiar dacă răspunsurile nu au fost, mereu, cele aşteptate.

Înregistrat în Canada, în septembrie, interviul a fost primul dat de Obama după plecarea de la Casa Albă. Fostul lider nu a pomenit nimic despre succesorul lui, totuşi, a abordat tema utilizării reţelelor sociale de cei aflaţi la putere. Iar Donald Trump este un mare fan al mesajelor transmise pe twitter.

Rivalitatea dintre cei doi preşedinţi ar putea să îi încurce planurile de nuntă şi lui Harry. Guvernanţii britanici se tem că o eventuală participare a lui Barack Obama la nunta prinţului din mai ar putea fi văzută ca un afront la adresa actualului preşedinte.

În calitate de invitat, la acelaşi post de radio, Harry a vorbit astăzi şi despre primul Crăciun la Sandringham al celebrei sale iubite. O premieră în familia regală, Meghan a participat la masa de Crăciun înainte de nuntă.

Nunta prinţului Harry cu Meghan Markle va avea loc pe 19 mai la capela St George, la Palatul Windsor. Prinţul Charles s-a căsătorit, tot acolo, cu actuala lui soţie, Camilla.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Prințul Harry și Barack Obama, un interviu viral