Antena Meniu Search
x

Prințul Harry s-a întors în Anglia, pentru funeraliile bunicului său, fără Meghan Markle. Fosta actriță a fost sfătuită să nu călătorească

Prinţul Harry a ajuns duminică seară în Anglia pentru funeraliile bunicului său, prinţul Philip, soţul reginei Elizabeth II, care a murit pe 9 aprilie la vârsta de 99 de ani.

de Redactia Observator

la 12.04.2021, 11:16

Prințul Harry s-a întors în Marea Britanie, pentru funeraliile bunicului său, fără Meghan Markle
Prințul Harry s-a întors în Marea Britanie, pentru funeraliile bunicului său, fără Meghan Markle - Profimedia Images
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Meghan Markle, soţia lui Harry însărcinată cu al doilea copil, a rămas în California.

Este prima dată când prinţul Harry revine în ţara natală în mai mult de un an. Este de asemenea şi prima dată când el se va întâlni cu familia regală după difuzarea luna trecută a interviului controversat acordat jurnalistei Oprah Winfrey.

Trupul neînsufleţit al prinţului Philip este depus la Castelul Windsor.

Palatul Buckingham a confirmat sâmbătă că prinţul Harry va participa la funeraliile programate să aibă loc pe 17 aprilie la capela St. George de la Castelul Windsor.

Pe acelaşi subiect

Ducesa de Sussex a fost sfătuită de medicul ei să nu călătorească, sarcina fiind avansată, a spus un purtător de cuvânt al casei regale.

Înmormântarea prințului Philip va avea loc pe 17 aprilie

Înmormântarea prinţului Philip, duce de Edinburgh, va avea loc sâmbătă şi va fi transmisă de televiziuni de la ora României 17:00.

Cu puţin timp înainte, va avea loc o mică procesiune ceremonială de la intrarea oficială a Castelului la capelă.

Este vorba despre o ceremonie funerară regală şi nu funeralii de stat, acestea din urmă fiind în mod obişnuit rezervate monarhilor.

Ceremonia va avea loc în întregime pe domeniul Castelului. Planurile au fost aprobate de regină şi ele „reflectă foarte mult dorinţele personale ale ducelui”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Prințul Harry s-a întors în Anglia, pentru funeraliile bunicului său, fără Meghan Markle. Fosta actriță a fost sfătuită să nu călătorească