Antena Meniu Search
x

Video Prințul Philip, mutat la alt spital. Soțul Reginei Elisabeta a II-a, în vârstă de 99 de ani, tratat în continuare pentru "o infecţie"

Palatul Buckingham a anunţat că Prinţul Philip, ducele de Edinburgh, a fost transferat de la spitalul King Edward VII la spitalul St. Bartholomew, unde medicii vor continua să-l trateze pentru o infecție. În continuare nu se precizează despre ce fel de infecţie este vorba.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 01.03.2021, 15:06

Prinţul Philip, în vârstă de 99 de ani, a fost mutat la alt spital - Alpha Press / Alpha Press via Hepta

Prinţul Philip în continuare internat în spital

Prințul Philip era tratat de cel puţin 10 zile într-un spital londonez, pentru o infecție, după ce a fost internat ca "măsură de precauție", după ce s-a simțit rău.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Palatul Buckingham: "Ducele de Edinburgh a fost transferat astăzi de la Spitalul Regele Edward al VII-lea la Spitalul Sf. Bartolomeu, unde medicii vor continua să-l trateze pentru o infecție, precum și să efectueze teste și observații pentru o afecțiune cardiacă preexistentă. Ducele rămâne confortabil și răspunde la tratament, dar se așteaptă să rămână în spital până cel puțin la sfârșitul săptămânii"

Prinţul Philip, 99 de ani, este în spital de aproape două săptămâni

Palatul Buckingham a anunţat săptămâna trecută că ducele de Edinburgh rămâne internat în spitalul Regele Edward al VII-lea, unde primește asistență medicală pentru "o infecție" și este "confortabil și răspunde la tratament", dar nu se așteaptă să părăsea că spitalul pentru câteva zile.

Philip, ducele de Edinburgh, a fost internat în spitalul privat londonez King Edward VII, săptămâna trecută, după ce medicul său a recomandat să meargă la spital, după ce s-a simțit rău.

Palatul Buckingham a declarat că se așteaptă să rămână la spital câteva zile pentru observare, iar soția sa, Regina, în vârstă de 94 de ani, a rămas la Castelul Windsor, unde cuplul şi-a petrecut timpul în lockdown din cauza pandemiei de coronavirus.

Palatul Buckingham: "Internarea ducelui este o măsură de precauție, la sfatul medicului Alteței Sale Regale, după ce s-a simțit rău. Este de așteaptat să rămână în spital pentru câteva zile de observație și odihnă"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Stiri externe » Prințul Philip, mutat la alt spital. Soțul Reginei Elisabeta a II-a, în vârstă de 99 de ani, tratat în continuare pentru "o infecţie"