Antena Meniu Search
x

Exclusiv Protest cu sute de oameni la Mariupol, în Doneţk, după invazia militară începută de Putin în Ucraina

Câteva sute de persoane s-au adunat în centrul orașului Mariupol, din Doneţk, în semn de protest față de decizia Rusiei de a invada Ucraina, sub pretextul asigurării păcii în autoproclamatele republici separatiste Doneţk şi Lugansk.

de Redactia Observator

la 22.02.2022, 19:58

Vezi și

Oamenii demonstrează pașnic, marți seară, la Mariupol, intonând imnul de stat și transmițând mesaje patriotice. Acolo se află și o echipă Observator, care a relatat despre cum arată viețile oamenilor din zonele care ar putea fi invadate în orice clipă de Rusia

Situația este din ce în ce mai gravă în estul Ucrainei, după ce parlamentarii ruși au votat în unanimitate, marți după-amiază, în favoarea acordării lui Vladimir Putin autoritatea de a desfășura forțele armate ale Rusiei în străinătate pentru ceea ce a descris ca fiind ”o misiune de menținere a păcii în două regiuni separatiste din estul Ucrainei”.

Votul îi permite oficial lui Vladimir Putin să trimită trupe în regiunea Donbas din Ucraina. Decizia intră în vigoare imediat, a spus unul dintre parlamentari în timp ce discutau moțiunea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Protest cu sute de oameni la Mariupol, în Doneţk, după invazia militară începută de Putin în Ucraina