Antena Meniu Search
x

Răsturnare de situație în cazul româncei transformată în sclavă în Italia. Agresorul ei face declarații halucinante: "Ea a cerut să fie închisă" (FOTO, VIDEO)

Cazul Cristinei Mihaela Condrea, românca de 29 de ani ce a fost sechestrată și abuzată timp de zece ani de un italian, a impresionat o lume întreagă.

Cazul Cristinei Mihaela Condrea, românca de 29 de ani ce a fost sechestrată și abuzată timp de zece ani de un italian, a impresionat o lume întreagă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit presei italiene, românca a trecut prin chinuri inimaginabile timp de 10 ani, după ce soția lui Aloisio Francesco Rosario Giordano, pe care trebuia să o îngrijească, a murit. Timp de zece ani, tânăra a fost violată, ținută legată de pat, bătută, tăiată, cusută cu gută şi obligată să-şi mănânce propriile fecale. Din relațiile cu italianul s-au născut doi copii, care stăteau în aceleași condiții insalubre cu mama lor. Cei trei au fost găsiți într-o baracă, fără lumină, fără minime condiții de igienă, înconjurați de șobolani și insecte.

Pe acelaşi subiect

Însă, acum, unul dintre avocații lui Aloisio Francesco Rosario Giordano, Salvatore Sisca, face declarații haluncinante.

Acesta ar fi declarat, pentru LaCNews24, că italianul reținut deja de poliție respinge acuzațiile de maltratare, sclavagism și violență sexuală repetată.

Salvatore Sisca susține că presa a denaturat situația de fapt și că baraca respectivă era doar o locuință provizorie. "Aloisio nu lucra de patru sau cinci ani, cu excepția verii trecute, când a fost grădinar la o reședință, unde stătea cu partenera și copiii lui. În acea baracă stăteau provizoriu, își căutau o casă", a explicat avocatul.

Acesta a adăugat că italianul neagă și acuzațiile de violență sexuală. "Nu este adevărat că au existat fapte de violență sexuală asupra partenerei lui și că aceasta a fost lipsită de libertate. Nu este adevărat că a fost găsită legată. A fost găsit închisă pentru că el plecase să-și ia fiul de la școală. Deoarece trăia în spațiu deschis, femeii îi era frică și închide ușa cu o încuietoare. Ea a cerut-o să fie închisă", a mai spus avocatul.

Pe de altă parte, anchetatorii au descoperit că nici măcar mama și sora italianului nu știau de existența femeii și a copiilor acesteia, deoarece bărbatul și-a luat toate măsurile necesare pentru a o ascunde. Cristina Condrea nu putea ieși din casă decât cu el și era ascunsă într-o mașină ale cărei ferestre erau acoperite cu perdele.

Potrivit lacnews24.it, românca le-ar fi povestit anchetatorilor că a fost abordată de Aloisio Francesco Rosario Giordano în urmă cu zece ani, sub pretextul de a-i îngriji mama, dar că de fapt era vorba despre soția acestuia, care era bolnavă de cancer osos.

Cristina susține că încă de la început a asistat la scene de violență ale căror victimă era chiar soția italianului, dar că nu și-a imaginat că îi va veni și ei rândul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri externe » Răsturnare de situație în cazul româncei transformată în sclavă în Italia. Agresorul ei face declarații halucinante: "Ea a cerut să fie închisă" (FOTO, VIDEO)