Meniu
Search
x

Româncă refuzată de rude pentru că ar avea coronavirus, condusă la spital pentru izolare în Italia (Video)

O româncă din Italia a fost implicată, zilele trecute, într-un incident mai puțin dorit, ea ajungând în izolare la spitalul din Siracuza.

De Redactia Observator la 21.03.2020, 12:35
  • O româncă refuzată de rude pentru că ar avea coronavirus, condusă la spital pentru izolare în Italia
  • Autoritățile îi caută loc de cazare pentru a merge în izolare

O româncă din Italia a fost implicată, zilele trecute, într-un incident mai puțin dorit, ea ajungând în izolare la spitalul din Siracuza.

Românca a ajuns la Siracuza din Palermo și ar fi trebuit să fie așteptată la gară de rude.

Însă, conform Liberta Sicilia, rudele au refuzat să o preia pe româncă de teamă că aceasta ar avea coronavirus și le-ar infecta și pe ele.

Un echipaj de poliție care patrula pentru verificarea celor care nu respectă regulile izolării au descoperit-o pe româncă în gară și au solicitat intervenția unui echipaj de specialitate.

Femeia a fost condusă la o unitate medicală având doar hainele de pe ea și o mască pe care cine știe de cât timp o purta.

Cum însă starea româncei este una bună, autoritățile locale îi caută loc de cazare pentru a merge în izolare, în condițiile în care spitalul este deja supraaglomerat.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Româncă refuzată de rude pentru că ar avea coronavirus, condusă la spital pentru izolare în Italia (Video)