Antena Meniu Search
x

Video Rușii au atacat cu temutele trupe de comando Spetsnaz. Cu ce tehnică militară vor să bombardeze Kievul

Ultimele cuceriri ale ruşilor sunt Insula Şerpilor şi Cernobîlul. Peste noapte au intrat şi în capitala Ucrainei, cu trupele Spetsnaz, transportoare blindate şi tancuri.

Sonia Simionov
de Sonia Simionov

la 25.02.2022, 21:19

Vezi și

Rusia şi-a scos în teren cele mai de temut trupe de comando - Spetsnaz. Unitatea de elită a fost deschizător de drum spre intrarea în capitala Ucrainei. Sunt trupe concepute, inițial, ca răspuns la amenințarea nucleară a NATO. Acum se ocupă de neutralizarea organizaţiilor teroriste sau... de cele mai importante acte de sabotaj. 

Kievul a fost bombardat cu lansatoare K35. Dotate cu sisteme de rachete sol-aer şi radar cu infraroșu. Extrem de eficiente noaptea radar cu infraroşu, rachete cu capete optice. Oraşul Cernobîl este una dintre cuceririle ruseşti din ultimele zile. Acolo au fost trimise tancuri şi transportoare T-72 şi BTR 80. T-72 este un model de tanc folosit şi în 2014, tot împotriva Ucrainei. Poate lansa rachete ghidate antitanc şi e dotat şi cu trei tipuri de mitraliere.

Crucişătorul Moscova a fost cel care a atacat Insula Șerpilor

TAB-urile BTR 80 au fost văzute încă de azi-noapte pe străzile Kiev-ului. Sunt transportoare dotate cu tunuri automate şi mitraliere cu calibru mare. 14,2mm. O altă cucerire a lui Putin este Insula Şerpilor din Marea Neagră. Teritoriu ucrainean, insula este foarte aproape de România. Cam la 45 de kilometri de Delta Dunării, mai precis, de Sulina. A fost bombardată de crucişătorul Moscova, pilotul Flotei Mării Negre. 13 oameni au murit eroic, toţi grănicerii ucraineni. Crucişătorul are capabilităţi de atac extrem de puternice. 16 rachete cu fragmentare explozivă. Fiecare rachetă cu o lungime de 12 metri și o greutate de 5 tone. Raza de acţiune e de aproximativ o mie de kilometri. Poate duce şi încărcătură nucleară.

Sprijin a venit şi din partea navei de patrulare "Vasili Bykov", iar, aerian, a intervenit un Sukhoi SU 24. Avion de bombardament la sol, Su 24 este un supersonic dotat cu un tun de calibru mare, rachete ghidate şi bombe. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Rușii au atacat cu temutele trupe de comando Spetsnaz. Cu ce tehnică militară vor să bombardeze Kievul