Antena Meniu Search
x

Şapte răniţi în urma unui atac armat produs în Statele Unite ale Americii

Şapte persoane au fost rănite, miercuri seara, în urma unui atac armat produs în Philadelphia, Statele Unite ale Americii.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 18.02.2021, 10:33

Una dintre victimele atacului din Statele Unite ale Americii, transportată în stare gravă la spital
Un suspect a fost prins în legătură cu atacul armat produs în Statele Unite ale Americii - 6abc via Daily Star
  • Una dintre persoanele împuşcate în atacul armat din Statele Unite ale Americii a fost transportată în stare gravă la spital.

Primele informaţii de la faţa locului arată că un bărbat, înarmat cu cel puţin două arme de foc, s-a apropiat de o staţie de transport în comun, care deserveşte şi o gară aflată în apropiere, şi a început să deschidă focul la întâmplare.

Conform Daily Star, poliţiştii au reuşit să-l captureze rapid pe principalul suspect din acest atac armat.

Avantajul poliţiştilor în atacul armat din Statele Unite ale Americii a fost că mai multe echipaje se aflau deja în zona respectivă, chemate pentru a interveni în legătură cu un alt incident.

Iniţial s-a spus că una dintre persoanele împuşcate a murit, însă informaţia a fost infirmată ulterior.

Totuşi, una dintre victime, împuşcată de două ori în spate, a fost transportată de urgenţă, în stare gravă, la Temple University Hospital.

Şase dintre victimele atacului armat din Statele Unite ale Americii, transportate la un centru medical din apropierea locului în care s-a produs atacul

Celelalte şase persoane împuşcate au primit ajutor medical direct la faţa locului şi au fost transportate la Albert Einstein Medical Center, instituţie aflată în apropiere de locul în care s-a produs atacul armat.

Poliţiştii recomandă martorilor sau celor care au reuşit să înregistreze imagini de la faţa locului să pună toate dovezile la dispoziţia autorităţilor pentru a se stabili motivul care a stat la baza producerii atacului respectiv, dar şi pentru a se stabili dacă a existat un atacator sau dacă au fost mai mulţi atacatori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Şapte răniţi în urma unui atac armat produs în Statele Unite ale Americii