Antena Meniu Search
x

Șofer de TIR aruncat din cabină și căutat ore în șir printre mașinile pe care le-a strivit, pe autostrada Tracia. Cinci morți în carnagiul din Bulgaria

Un șofer de TIR a fost aruncat din cabină și căutat ore în șir printre mașinile pe care le-a strivit, pe autostrada Tracia. Cinci morți în carnagiul din Bulgaria, după ce camionul a trecut prin parapetul median și a lovit 5 mașini.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 13.07.2020, 12:07

  • Șase oameni sunt răniți, un copil de doi ani și jumătate cel mai grav.
  • Șoferul turc venea cu TIR-ul de la Amsterdam și mergea la Istanbul.

Un TIR a intrat pe contrasens pe autostrada Tracia, în Bulgaria, lovind cinci autoturisme care circulau din sens invers. Camionul a rupt parapetul de pe mijlocul drumului și după ce a intrat în mașinile de pe cealaltă parte s-a răsturnat și a luat foc. Au murit cinci oameni, iar alți șase au fost răniți.

Printre morți e și șoferul TIR-ului, un turc ce venea de la Amseterdam și se îndrepta spre Istanbul, camionul fiind plin cu produse cosmetice. Șoferul a fost căutat ore în șir de salvatori, printre fiarele celorlalte mașini împrăștiate pe șosea. Când au ajuns la locul accidentului, nu era nimeni în cabina arsă a TIR-ului.

După câteva ore, scrie fakti.bg, corpul șoferului a fost găsit aruncat din cabină, cel mai probabil prin parbriz, la distanță considerabilă de TIR, printre rămășițele autoturismelor distruse.

Un BMW a fost efectiv strivit, iar un Duster a fost izbit violent.

Pe acelaşi subiect

Anchetatorii bulgari n-au făcut publice identitățile victimelor, dar au anunțat că una ditnre persoanele decedate e încă neidentificată.

Un copil de doi ani și jumătate, care călătorea cu părinții, spre Burgas, e cel mai grav rănit, viața lui fiind pusă în pericol.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Traficul pe porțiunea de autostradă în care a avut loc accidentul s-a reluat abia luni de dimineață, la ora 10:00, la mai bine de 16 ore după accident.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Șofer de TIR aruncat din cabină și căutat ore în șir printre mașinile pe care le-a strivit, pe autostrada Tracia. Cinci morți în carnagiul din Bulgaria