Antena Meniu Search
x

O femeie a tușit spre polițiști, apoi le-a spus că are Covid-19. A fost luată cu ambulanța de pe terasă

Scandal pe o terasă din Centrul vechi al orașului Brașov, după ce o femeie căreia i s-a cerut să se legitimeze a tușit spre polițiștii locali, după care le-a spus că are Covid-19.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 13.07.2020, 10:39

O femeie a tușit spre polițiști, apoi le-a spus că are Covid-19, în Brașov
O femeie a tușit spre polițiști, apoi le-a spus că are Covid-19. Scandal în Centrul vechi al Brașovului - bzb.ro / imagine ilustrativă
  • Femeia a fost luată cu ambulanța, după ce a afirmat că este infectată cu noul coronavirus.
  • Ea refuzase să se legitimeze și a tușit spre polițiștii locali.

Polițiștii locali se aflau în patrulare prin Centrul vechi al Brașovului când au văzut că la o masă erau așezate șapte persoane care nu respectau măsurile de distanțare fizică.

După ce le-au cerut să se distanțeze fizic, solicitare refuzată de cei aflați la masă, oamenii legii au au trecut la legitimarea acestora.

Revoltată, una dintre cliente s-a ridicat de pe scaun și a tușit către polițiștii locali, apoi le-a spus că ea are COVID-19.

Potrivit bizbrasov.ro, incidentul a avut loc sâmbătă seară.

Polițiștii locali au chemat ambulanța și Poliția de la Secția 1, femeia fiind preluată de la o terasă de un echipaj medical.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » O femeie a tușit spre polițiști, apoi le-a spus că are Covid-19. A fost luată cu ambulanța de pe terasă