Antena Meniu Search
x

Șofer român prins cu un Iveco Daily demontat în bucăți la el în camion, în Italia. Ciprian a fost arestat pe loc (Foto)

Un șofer român de camion, prins cu un Iveco Daily furat și demontat în bucăți, a fost arestat în Italia. Fragmentele descoperite de carabinieri la el în camion compuneau camioneta care fusese furată din Milano la începutul lunii.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 23.08.2020, 07:28

  • Românul de 34 de ani se îndrepta spre România cu camioneta furată din Milano, la începutul lunii.
  • Printre piesele care le-au atras atenția carabinierilor se numără și motorul autovehiculului, de pe care fost șters numărul de serie. 

Ciprian Gheorghe Florin, de 34 de ani, a fost oprit la un control de rutină în apropierea cabinei de taxare Latisana de pe autostrada A4. 

O patrulă a poliției rutiere din Palmanova, provincia Udine, a considerat că actele prezentate de șoferul român la punctul de control sunt suspecte, așa că agenții au decis să efectueze verificări mai detaliate asupra mărfii transportate de Ciprian și l-au condus pe acesta cu camionul la birourile specializate ale Poliției Judiciare din provincia Udine, scrie nordest24.it.

Ulterior, anchetatorii au constatat că toate piesele transportate de șoferul român cu camionul său alcătuiau, de fapt, o camionetă Iveco Daily, printre piese numărându-se și motorul autovehiculului de pe care fost șters numărul de serie. 

Românul, care se îndrepta spre România cu ”prada” lui, a fost arestat sub acuzația de furt și încarcerat în penitenciarul Udine, unde va rămâne la dispoziția autorității judiciare.

Ciprian incerca să vină în România cu camioneta furată din Milano
Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Șofer român prins cu un Iveco Daily demontat în bucăți la el în camion, în Italia. Ciprian a fost arestat pe loc (Foto)