Antena Meniu Search
x

Toți sportivii ruși sancționați după ce au fost găsiţi dopaţi la JO de iarnă de la Soci au făcut apel la TAS

Toţi cei 25 de sportivi ruşi care au fost sancţionaţi de Comitetul Internațional Olimpic, după ce au fost găsiţi dopaţi la Jocurile Olimpice de iarnă de la Soci

Toți sportivii ruși sancționați au făcut apel la TAS

Toţi cei 25 de sportivi ruşi care au fost sancţionaţi de Comitetul Internațional Olimpic, după ce au fost găsiţi dopaţi la Jocurile Olimpice de iarnă de la Soci din 2014,  au făcut un apel la Tribunalul de Arbitraj al Sportului de la Lausanne, informează AFP. 

Magistraţii au anunțat luni că au înregistrat alte trei apeluri, ale fondistelor Iulia Cekaliova și Anastasia Doțenko, care nu au luat medalii la Soci, și al biatlonistei Olga Zaițeva, argint în proba feminină de ștafetă, sportivă care a fost deja deposedată de această medalie când a fost sancționată din cauza descalificării a două dintre coechipierele sale.

Aceste sancțiuni, care au făcut ca Rusia să nu mai fie pe primul loc în clasamentul pe medalii la Soci, sunt rezultatul activității comisiei Oswald, înființată de CIO în urma unor dezvăluiri despre un sistem instituțional de dopaj existent în această țară între 2011 și 2015.

Sursă: AFP 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Consumaţi şi deci cumpăraţi în mod regulat miere?
Observator » Stiri externe » Toți sportivii ruși sancționați după ce au fost găsiţi dopaţi la JO de iarnă de la Soci au făcut apel la TAS