Antena Meniu Search
x

Stormy Daniels s-a confesat, la o săptămână după condamnarea lui Trump: "Am primit zilnic amenințări cu moartea"

La aproape o săptămână de la încheierea procesului istoric al lui Donald Trump, Stormy Daniels, cea căreia republicanul i-a cumpărat tăcerea în timpul campaniei din 2016, se confesează.

de Redactia Observator

la 05.06.2024 , 08:37

Fosta vedetă de filme pentru adulți, care a fost unul dintre personajele centrale din dosar, a declarat că a trecut prin clipe dificile în timpul procesului şi a chiar că purtat o vestă antiglonț în timp ce se îndrepta spre tribunalul din New York să dea declaraţii.

"Nu este vorba atât de mult despre Donald Trump. Este un om care a fost acuzat că a incitat la revoltele din 6 ianuarie de la Capitoliu și că și-a încurajat adepții să reacționeze violent. Am primit zilnic amenințări cu moartea, amenințări la adresa familiei mele, a fiicei mele, lucruri îngrozitoare, pe care au spus că le vor face familiei mele de față cu mine", a declarat Stormy Daniels. 

Afacerea "Stormy Daniels", un ghimpe în coastă pentru Donald Trump

Vezi și

Miliardarul este primul ex-preşedinte condamnat în timp ce încearcă să ajungă din nou la Casa Albă. A fost găsit vinovat pentru că a falsificat contabilitatea ca să cumpere tăcerea unei actriţe de filme pentru adulţi, care l-ar fi putut compromite. Adversarii lui jubilează, iar susţinătorii dau în clocot: îl ameninţă cu moartea pe judecător şi îndeamnă la revolte în toată America. Într-o conferinţă de presă, fostul președinte al Statelor Unite a repetat că este nevinovat şi că nu renunţă la Casa Albă. 

Pe acelaşi subiect

Trump a fost găsit vinovat la toate cele 34 de capete de acuzare de falsificarea registrelor contabile. Ar fi plătit 130.000 de dolari starletei de filme pentru adulţi Stormy Daniels ca să nu vorbească despre presupusa lor aventură sexuală. Procurorii spun că ascunderea acestor informaţii l-au ajutat să ajungă la Casa Albă. În faţa juraţilor, actriţa a dezvăluit povestea aşa cum a spus-o şi în interviuri. 

"Am mers în baie. Când am ieşit, el intrase în dormitor şi se dezbrăcase de aproape toate hainele. Nu discutasem despre asta, nu fuseseră aluzii sau vreun flirt. M-am gândit: "Dumnezeule, unde sunt hainele tale?!" Apoi, m-am simţit ruşinată şi m-am simţit ca o proastă!", a mărturisit Stormy Daniels.

În timpul procesului, starleta a spus că după întâlnirea din 2006, de la hotelul unui club de golf din Nevada, miliardarul a căutat-o în fiecare săptămână şi a renunţat abia după opt luni. Acum, susţinătorii lui Trump sunt furioşi. Pe ea o acuză că a minţit, iar regimul Biden a devenit inamicul lor.

Juriştii spun că Donald Trump riscă o condamnare de cel mult patru ani de închisoare

Indiferent de sentinţă, Trump poate candida la preşedinţie în toamnă. Cel mai probabil, însă, va scăpa cu pedeapsă cu suspendare şi cu amendă pentru că are cazierul curat. 

Condamnarea va fi anunţată pe 11 iulie, cu patru zile înainte ca partidul lui să îl nominalizeze, oficial, pentru Casa Albă. Înainte de verdict, însă, mai mult de jumătate dintre alegătorii indecişi spuneau că nu l-ar vota dacă va fi declarat vinovat.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi întâmpinat până acum probleme în reciclarea sticlelor, prin sistemul RetuRO?
Observator » Stiri externe » Stormy Daniels s-a confesat, la o săptămână după condamnarea lui Trump: "Am primit zilnic amenințări cu moartea"