Antena Meniu Search
x

Surorile care și-au ucis tatăl în Moscova, după ce le-a batjocorit ani la rând, riscă ani grei de închisoare

Cel puțin două dintre surorile Khachaturyan, care și-au ucis tatăl în urmă cu doi ani, în Moscova, riscă ani grei de închisoare, chiar dacă fapta lor a venit după ce ani la rând au fost batjocorite de propriul părinte.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 01.07.2020, 18:40

  • Două dintre cele trei surori au fost găsite vinovate de comiterea infracțiunii de omor.
  • Sora cea mai mică ar urma să fie internată într-un centru de reabilitare psihologică.

Krestina, Angelina și Maria au suferit ani la rând abuzuri oribile din partea tatălui lor, Michail Khachaturyan.

Conform Daily Star, Michail se baza pe cunoștințele sale atât din rândul politicienilor și oficialităților, cât și din rândul interlopilor și astfel considera că nu va păți nimic.

După ani de chin și suferință, fetele au decis să-și facă singure dreptate.

În 2018, și-au sedat tatăl și l-au ucis. L-au înjunghiat de mai multe ori cu cuțitul lui de vânătoare și l-au lovit de mai multe ori cu un ciocan la nivelul capului.

Cele trei fete au fost ridicate de forțele de ordine și au ajuns după gratii. Mama lor, Aurelia Dunduk, deși a fost prezentă, a scăpat de cercetarea penală.

În doi ani de la producerea tragediei, ancheta a scos la iveală lucrurile oribile la care tatăl își supunea fetele.

Le abuza, le umilea, le batjocorea. La un moment dat chiar i-ar fi spus uneia dintre fete că "va veni momentul în care o vei înlocui pe mama ta. Mă voi însura cu tine și îmi vei face un copil".

Inclusiv anchetatorii au marșat pe ideea de autoapărare, iar aproximativ un milion de oameni au semnat o petiție prin care au solicitat eliberarea din arest a fetelor.

În cele din urmă, Krestina și Angelina, care aveau 19 și, respectiv, 18 ani la momentul în care și-au ucis tatăl, au fost găsite vinovate de comiterea infracțiunii de omor și riscă până la 20 de ani de închisoare, pedeapsa urmând a fi anunțată la următorul termen.

În schimb, pentru că era minoră la momentul în care a participat la uciderea tatălui ei, Maria, care avea 17 ani în 2018, ar urma să fie internată într-un centru de specialitate și supusă unui lung program de reabilitare din punct de vedere psihologic. S-a stabilit că, fiind minoră, nu era conștientă de acțiunile sale la momentul producerii crimei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Surorile care și-au ucis tatăl în Moscova, după ce le-a batjocorit ani la rând, riscă ani grei de închisoare