Antena Meniu Search
x

Sute de mașini de lux Maserati distruse într-un uriaș incendiu în Italia

Pompierii spun că incendiul uriaș a pornit în cursul nopții în portul Savona, în jurul orei 03.30, chiar în timpul furtunii care a lovit Italia.

Sute de caroserii carbonizate de Maserati, distruse de incendiu
Una dintre parcările din Portul Savona care au fost distruse de incendiu - Facebook/Silvano Molinas

Pompierii spun că incendiul uriaș a pornit în cursul nopții în portul Savona, în jurul orei 03.30, chiar în timpul furtunii care a lovit Italia.

Din motive încă neclare bateriile unor mașini ar fi explodat, iar automobilele au luat foc, spune ziarul savonanews.it. Vântul a favorizat extinderea rapidă a focului și, în scurt timp, două parcări întregi în care se aflau inclusiv mașini de lux Maserati au fost cuprinse de foc. Automobilele erau pregătite pentru export și urmau să fie preluate cu navele.

Sute de mașini Maserati au fost complet distruse. Imaginile date publicității de autorități au surprins scene dramatice din timpul incendiului colosal.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pagube uriașe în incendiul din Portul Savona

Numeroase echipaje de pompieri au fost trimise în portul din nord-vestul Italiei. Au avut mari probleme din cauza vântului puternic, care alimenta focul. Martorii au filmat a doua zi cu scene dezolante după stingerea incendiului.

Ambele parcări sunt pline de carcase carbonizate, iar pagubele sunt foarte mari. Echipaje de pompieri au rămas în continuare în port pentru a preveni o eventuală reizbucnire a focului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » Sute de mașini de lux Maserati distruse într-un uriaș incendiu în Italia