Antena Meniu Search
x

Tănără de 26 de ani, moartă după ce și-a injectat în posterior lubrifiant de avioane

Un medic estetician din Peru a fost arestat după ce a injectat o tânără dornică să aibă un posterior ca al lui Kim Kardashian cu lubrifiant pentru avioane.

Un medic estetician din Peru a fost arestat după ce a injectat o tânără dornică să aibă un posterior ca al lui Kim Kardashian cu lubrifiant pentru motoarele avioanelor.

Kaina Solis Peraza, o tânără de 26 de ani, a fugit din Venezuela în Peru în speranța unei vieți mai bune, scrie Mirror Online. Ajunsă în orașul Trujillo, din nord vestul țării, Kaina a decis să-și îmbunătățească posteriorul, pentru a avea o șansă mai bună în cariera sa de dansatoare. 

Din păcate pentru tânără, a dat peste un chirurg cu tarife mici, însă de coșmar. Nixon Moises Angulo Chave, un transsexual de 39 de ani, a injectat-o cu un silicon special, substanță folosită în industria aeronautică, datorită capacității de a rezista la temperaturi extrem de ridicate. 

Imediat după intervenție, Kaina Solis Peraza a avut o reacție alergică extrem de puternică și s-a prăbușit la pământ. Familia a dus-o rapid la urgențe, în stare de inconștiență, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. 

O vară de-a victimei a sunat rapid la cabinetul esteticianului, pentru a-i solicita să plătească cheltuilelile de spitalizare. Neștiind că, între timp, tânăra a murit, "Nico" s-a deplasat la spital, unde a fost arestat pe loc de polițiști. 

Chirurgul a recunoscut că a injectat o substanță pentru uz industrial în trupul Karinei și este acum cercetat pentru omor. 

Potrivit sursei citate, siliconul industrial este folosit la lubrifierea motoarelor de avion, fiind capabil să reziste temperaturilor ridicate din timpul zborului. Administrat oamenilor, acesta poate cauza atacuri cerebrale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » Tănără de 26 de ani, moartă după ce și-a injectat în posterior lubrifiant de avioane