Antena Meniu Search
x

Un tată a declanşat o dezbatere online, după ce a recunoscut că nu îşi poate diferenţia cele două fete, gemene

Un tată, blogger, a recunoscut pe reţelele sociale că el nu îşi poate recunoaşte fetele şi căs e străduieşte din greu să le diferenţieze. Frumuseţea copleşitoare ale micuţelor gemene a atras atenţia internauţilor, delcanşându-se o adevărată dezbate online pe tema: Cine e cine?

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 16.02.2019, 17:02

Un tată, blogger, a recunoscut pe reţelele sociale că el nu îşi poate recunoaşte fetele şi căs e străduieşte din greu să le diferenţieze. Frumuseţea copleşitoare ale micuţelor gemene a atras atenţia internauţilor, delcanşându-se o adevărată dezbate online pe tema: Cine e cine?

Simon Hoope, în vârstă de 35 de ani din Londra, a dezvăluit celor peste 900.00 de urmăritori de pe Instagram că nu poate găsi diferenţe între micuţele sale de doar trei ani, Ottie şi Delilah.

Contul său de Instagram, denumit “Tată de fete” a devenit popular, după ce tot mai mulţi oameni au intrat în dezbatere, pentru a descoperi cum pot fi acestea deosebite.

Vorbind despre soţia sa, Clemmie Hooper, care este în spatele contului de asemenea la fel de popular “Mamă de fete”, Simon a spus: "Mulţumesc soţiei mele care astăzi a decis să le îmbrace ca în oglindă. Am petrecut efectiv 15 minute încercând să îmi dau seama cine e cine?, strigându-le pe numele greşi şi primind doar feţe ciudate sau zero răspunsuri de la ele.”

“Mă gândesc serios să o tund pe una dintre ele. Dă-le naibii de bucle, nevoia de a le putea recunoaşte este mai importantă” a comentat în glumă tăticul nedumerit.

Postarea sa a devenit virală în scurt timp, însă nu toată lumea i-a luat apărarea.

O tânără i-a răspuns destul de franc şi categoric, spunând: "Da, îmi dau seama că sunt gemeni identici, se poate observa, dar el este tatăl lor! Obişnuiam să fiu bonă pentru gemeni identici, când avau între 2 luni şi 2 ani, iar în mai puţin de o lună deja reuşeam să fac o diferenţă clară. Într-adevăr seamănă foarte mult, dar contează şi comportamentul, starea lor de spirit şi personalitatea pe care o au. Acestea nu pot fi identice”.

Fanii micuţelor şi în general al “părinţilor de fete” au luat apărarea tatălui şi au adus argumente solide: “Avem 3 copii dragi, de vârste diferite, dar totuşi asemănători, iar soţul meu are în continuare dubii când se uită la fotografii, pentru că îi confundă des. Nu cred că e vreo problemă, mi se pare drăguţ şi amuzant”.

Altcineva a comentat: "Dragul meu soţ nu putea face diferenţa dintre cei doi copii ai noştri când erau mici şi nu, nu erau gemeni. Schimbam mereu fotografiile în alt şi negru ca să nu îşi dea seama cine e cine, în funcţie de haine şi îl puneam să ghicească. Nu e nimic rău în a-i confunda”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că va intra România în Schengen şi cu graniţele terestre până la finalul anului?

Observator » Stiri externe » Un tată a declanşat o dezbatere online, după ce a recunoscut că nu îşi poate diferenţia cele două fete, gemene