Antena Meniu Search
x

Un român din Roma şi-a legat copilul cu lanţuri de pat şi apoi l-a lăsat în voia sorţii

Un tată român a fost arestat la Roma după ce şi-a legat copilul de pat cu lanţuri, apoi a plecat, lăsându-şi fiul în voia sorţii, fără apă sau mâncare. Băiatul a fost salvat de o vecină, după 2 zile care a auzit urletele de disperare ale copilului şi a sunat la 112. 

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 10.04.2019, 14:48

Un român şi-a legat propriul copil cu lanţuri de pat, îl abandonează fără apă şi mâncare - Profi Media / ostia.newsgo.it

Un tată român a fost arestat la Roma după ce şi-a legat copilul de pat cu lanţuri, apoi a plecat, lăsându-şi fiul în voia sorţii, fără apă sau mâncare.

Băiatul a fost salvat de o vecină, după 2 zile care a auzit urletele de disperare ale copilului şi a sunat la 112. 

Un român şi-a legat propriul copil cu lanţuri de pat, îl abandonează fără apă şi mâncare

Un tată român din Roma şi-a pedepsit fiul într-un mod înfiorător, legându-l cu lanţuri de pat şi apoi abandonându-l fără apă şi mâncare. Băiatul a fost salvat de o vecină, care a auzit strigătele de disperare ale copilului. Femeia a sunat imediat la 112, iar carabinierii sosiţi la intervenţie au rămas uluiţi de privelişte.

Copilul era încă legat cu lanţuri, însă reuşise să se elibereze parţial. Carabinierii au înlăturat şi restul lanţurilor din jurul gleznelor copilului, informează ilmessaggero.it.

Băiatul a mărturisit că a fost legat de tatăl său cu două zile înainte.

Pe baza informațiilor colectate, polițiştii l-au identificat pe tatăl copilului, un român în vârstă de 38 de ani, bărbatul fiind arestat pentru răpire și abuz în familie.

El se află acum în arestul secţiei din Civitavecchia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Un român din Roma şi-a legat copilul cu lanţuri de pat şi apoi l-a lăsat în voia sorţii