Antena Meniu Search
x

Video Tragedie cu multe necunoscute în cazul dispariției a doi tineri de 19 ani din SUA. Mașina lor a fost găsită prăbușită într-o râpă, cu două cadavre la interior

Dramă în două familii din California, după ce mașina în care se presupune că se aflau doi tineri de 19 ani a fost găsită prăbușită într-o râpă, pe autostrada Angeles Crest din California. Tinerii erau dispăruți de la începutul lunii iulie.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 08.07.2021, 09:56

Autoritățile au declarat că au găsit mașina ”distrusă” în timp ce-i căutau pe Ethan Manzano, în vârstă de 19 ani, și Sophie Edwards, în vârstă de 19 ani, care au dispărut săptămâna trecută în Pădurea Națională Angeles, California de Sud. În interiorul mașinii au fost găsite două cadavre, însă identitatea lor nu a fost stabilită.

Potrivit NBC Los Angeles, mașina ar fi părăsit șoseaua și s-a rostogolit aproximativ 1.000 de metri în râpă. 

Cuplul fusese dat dispărut la 1 iulie

Cuplul a fost văzut ultima data pe 1 iulie, într-un Isuzu Ascender argintiu din 2007, cu un număr de înmatriculare din California 6BFA756, potrivit anchetatorilor, și se afla aproape de kilometrul 51 al autostrăzii.

Pe acelaşi subiect

Manzano se afla la volan și era într-o stare ”necunoscută de sănătate mintală”, potrivit departamentului șerifului.

Anchetatorii așteaptă ca un medic legist să confirme identitatea celor decedați, potrivit KTLA5. Dar tatăl lui Manzano a spus că se așteaptă deja la ce e mai rău: „Nu-mi vine să cred că voi îngropa fiul. Are doar 19 ani.” Bunurile cuplului au fost, de asemenea, găsite în locul în care mașina s-a prăbușit. 

Prietenii tinerilor dispăruți povestesc cum erau ultima oară când i-au văzut

Prietenii lor spun că cei doi tineri nu s-au comportat suspect înainte de dispariție. "Prietenii au spus că au avut un comportament normal, nimic în afara caracterului lor", a declarat detectivul Matthew Pereida, de la Unitatea Persoanelor Dispărute din cadrul Departamentului Șerifului din Los Angeles. "Erau un cuplu afectuos. Se distrau de minune".

Tatăl Sophiei Edwards spune că cei doi tineri planificaseră să se mute în Colorado în weekend, dar nimeni nu a reușit să mai dea de ei de la 1 iulie, după ce au plecat de la ferma unor prieteni.

„Aveam de gând să merg vineri dimineață și să le încărc mobilierul în camioneta mea și să mergem spre Colorado sâmbătă dimineață”, a declarat Jeremy Edwards, tatăl fetei. "Păreau entuziasmați de idee. Aveau prieteni în Colorado cu care plănuiau să se mute", scrie nbclosangeles.com.

Accident sau sinucidere, în cazul tinerilor dispăruți în SUA

Echipele de salvare nu exclud ca mașina celor doi tineri să fi ieșit accidental de pe șoseaua de munte, cunoscută de șoferi ca fiind extrem de periculoasă.

„Ești înconjurat de copaci și alte lucruri care acoperă ceea ce poți vedea cu ochiul liber”, a spus Pereida. "Există unele zone care au balustrade, dar zona din jurul Dawson Saddle nu existau balustrade”, mai spun apropiații cuplului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Tragedie cu multe necunoscute în cazul dispariției a doi tineri de 19 ani din SUA. Mașina lor a fost găsită prăbușită într-o râpă, cu două cadavre la interior