Antena Meniu Search
x

Transformare uluitoare a unei tinere de 19 ani, hărțuită din cauza aspectului fizic

După ani întregi de bullying, în care a fost hărțuită și chiar amenințată, o tânără de 19 ani din Marea Britanie a trecut printr-o intervenție chirurgicală care i-a schimbat viața.

Jodie Bowers, operație de modificare a maxilarului
Tânăra din Marea Britanie a urmat o intervenție chirurgicala care i-a schimbat chipul - Daily Mail

După ani întregi de bullying, în care a fost hărțuită și chiar amenințată, o tânără de 19 ani din Marea Britanie a trecut printr-o intervenție chirurgicală care i-a schimbat viața.

Jodie Bowers avea doar 13 ani atunci când medicii i-au spus că are maxilarul inferior cu 11 milimetri mai în spate decât ar fi normal. Timp de șase ani, până cînd a fost posibilă operația - odată cu încetarea dezvoltării oaselor - tânăra a trecut prin momente de coșmar.

Potrivit Daily Mail, adolescenta a fost bombardată cu mesaje abuzive și chiar atacată în timpul unei ieșiri în oras. De trei ori a fost nevoită să cheme poliția, din cauza comportamentului disprețuitor al celor din jur. Ba chiar a început să ia antidepresive, pentru a-și ușura durerea resimțită din cauza defectului fizic. 

Însă, recent, chinul a luat sfârșit. Jodie a trecut printr-o intervenție de remodelare, care i-a schimbat complet aspectul. 

Când și-a văzut noul chip a izbuncnit în lacrimi

"Număram zilele până la operație. Mă simt incredibil acum. Viața e mult mai bună, pot ieși în oraș și să spun ceea ce gândesc", a mărturisit tânăra. 

"Acum pot să-mi fac fotografii din profil, ceea ce nu puteam înainte. Abia aștept să-mi trăiesc viața", a mai spus ea.

Imediat după intervenție, când, deși umflată, și-a văzut noul chip, Jodie a început să plângă.

"Nu am crezut niciodată că sunt drăguță, indiferent de ce spuneau alții, și mă simțeam groaznic. Suferința era mentală. Aveam atacuri de panică și uram să fiu în centrul atenției. Privind în urmă, îmi dau seama că nu reușeam să fac față. Orice gest mă făcea să merg acasă și să plâng", a povestit Jodie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Transformare uluitoare a unei tinere de 19 ani, hărțuită din cauza aspectului fizic