Antena Meniu Search
x

Video Trump s-a dezlănțuit asupra rivalei Nikki Haley, după victoria din New Hampshire: "Cine naiba este impostoarea care a urcat pe scenă mai devreme şi a pretins că a învins?"

Donald Trump şi Joe Biden îşi spulberă rivalii din propriile partide şi sunt gata pentru runda a doua în cursa pentru Casa Albă. În New Hampshire, miliardarul republican a ieşit iar pe primul loc la alegerile interne şi a atacat-o imediat pe Nikki Haley, singura sa contracandidată. În tabăra democrată, Biden a câştigat deşi nici măcar nu era pe buletinele de vot.

de Redactia Observator

la 24.01.2024, 20:37

Vezi și

Pentru a doua săptămână la rând, Donald Trump a obţinut peste 50 la sută dintre voturile republicanilor care aleg candidatul partidului la prezidenţiale. 

Pe locul doi a fost Nikki Haley, fostă ambasadoare la ONU chiar în mandatul lui Trump. L-a asigurat pe fostul preşedinte că nu se va retrage din cursă în ciuda acestei înfrângeri, lucru care l-a enervat la culme pe omul de afaceri. 

  • Donald Trump, candidat la preşedinţie: Cine naiba este impostoarea care a urcat pe scenă mai devreme şi a pretins că a învins? A avut un rezultat foarte slab, de fapt. În viaţă nu poţi să laşi nepedepsiţi oamenii care fac prostii. 

În istoria Statelor Unite, niciun candidat nu a obţinut nominalizarea partidului după ce a pierdut primele două runde de alegeri interne.

Pe acelaşi subiect
  • Nikky Haley, candidată la preşedinţie: La un moment dat, eram 14 candidaţi în această campanie. Şi aveam două procente în sondaje. Acum, suntem ultimii în cursă alături de Donald Trump. 

Alegeri interne în SUA. Și Joe Biden își domină adversarii democraţi

El a ieşit pe primul loc în New Hampshire deşi a boicotat alegerile şi a refuzat să apară pe buletinul de vot. Alegătorii au avut opţiunea să scrie de mână numele lui, iar preşedintele a luat 51 de procente. Când s-au anunţat rezultatele, Biden era în Virginia. El vorbea despre interzicerea dreptului la avort în unele state americane, lucru încurajat de Trump. 

  • Joe Biden, preşedintele SUA: Donald Trump și Curtea Supremă au fost cei care au luat drepturile și libertățile femeilor din America. Joe Biden și Kamala Harris împreună cu voi sunt cei care vor restabili acele drepturi pentru femeile din America.

Americanii îşi aleg noul preşedinte pe 5 noiembrie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Trump s-a dezlănțuit asupra rivalei Nikki Haley, după victoria din New Hampshire: "Cine naiba este impostoarea care a urcat pe scenă mai devreme şi a pretins că a învins?"