Antena Meniu Search
x

Un adept al statului islamic a tras 13 gloanţe către un poliţist pe o stradă din Philadelphia

Un atac armat teribil s-a petrecut în Philadelphia, la doar câteva zile după ce Barack Obama a anunţat măsuri speciale menite să restricţioneze accesul la armele de foc.

Vezi și

 Un atac armat teribil s-a petrecut în Philadelphia, la doar câteva zile după ce Barack Obama a anunţat măsuri speciale menite să restricţioneze accesul la armele de foc. Un bărbat care purta o mască albă a încercat să execute un poliţist care patrula cu maşina pe stradă. Ofiţerul a supravieţuit atacului datorită vestei antiglonţ pe care o purta. Şi a reuşit să riposteze. Şi el şi atacatorul sunt acum la spital. Vă avertizăm că urmează imagini care vă pot afecta emoţional.

Ofiţerul Jesse Hartnett era singur în maşina de serviciu în momentul incidentului. La al doilea foc, el e practic în maşină. Are braţul întins şi trage în ofiţerul Hartnett. Sunt uimit că poliţistul Hartnett e astăzi cu noi.

Bărbatul a continuat să apese pe trăgaci şi în timp ce fugea de lângă maşina de poliţie.

Deşi a fost rănit de trei gloanţe poliţistul a coborât din maşină şi a ripostat. Câteva gloanţe l-au atins pe agresor, care a fost în cele din urmă încătuşat de colegii agentului.

A mărturisit că a comis acest act de laşitate în numele islamului. Potrivit spuselor sale, crede că Poliţia apără legi care sunt contrare învăţăturilor Coranului.

Atacatorul, în vârstă de 30 de ani, dar şi poliţistul pe care a încercat să-l ucidă au ajuns la spital. Potrivit autorităţilor, arma folosită de bărbatul care a jurat credinţă Statului Islamic a fost furată de la un alt om al legii în urmă cu mai mulţi ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Un adept al statului islamic a tras 13 gloanţe către un poliţist pe o stradă din Philadelphia