Meniu
Search
x

Foto Un copilaş de 7 ani s-a stins din viaţă, după ce un iglu improvizat s-a prăbuşit peste el, în Elveţia

Tragedie pentru o familie din Elveţia. Un copilaş de şapte ani s-a stins din viaţă, după ce un iglu construit lângă casă s-a prăbuşit peste el. Tatăl a făcut tot posibilul pentru a-l scoate pe cel mic în timp util de sub stratul de zăpadă. Din păcate, nici măcar medicii nu au mai putut să îl salveze.

De Andreea Anghel la 18.02.2021, 16:10
  • Un băieţel a murit după ce un iglu improvizat s-a prăbuşit peste el
  • Incidentul a avut loc în Elveţia

Un școlar a murit într-un mod tragic, după ce un iglu improvizat lângă casă s-a prăbușit asupra lui. Tatăl băiatului în vârstă de șapte ani a fost de asemenea îngropat sub stratul de zăpadă, însă a reuşit să iasă destul de rapid la suprafaţă. Incidentul a avut loc în Elveţia. 

Omul a încercat cu disperare să-și salveze fiul cu ajutorul unor localnici. Au petrecut 15 minute săpând frenetic, înainte să-l găsească îngropat sub zăpadă.

Salvatorii l-au scos afară și au încercat cu disperare să-l resusciteze. Băieţelul a fost transportat de urgenţă cu elicopterul la o unitate medicală. Din păcate, cadrele medicale nu au mai putut să-l salveze, după tragedia petrecută marţi dimineaţă. 

Cum o bucurie s-a transformat într-un coşmar

Din informaţiile locale, băiatul nu și-a recăpătat cunoștința și a murit în urma rănilor provocate. Tatăl și fiul petrecuseră mai multe zile construind igluul, care avea o lățime de patru metri, potrivit dailystar.co.uk.

Parchetul și poliția investighează accidentul. Mai mult, rudele băiatului care s-a stins din viaţă în urma tragicului eveniment au primit sprijin psihologic, au spus autoritățile locale.

Roman Rüegg, purtător de cuvânt al poliției a declarat: ''Am început ancheta marți împreună cu parchetul''.

Elveția a fost lovită de zăpadă abundentă în ultimele zile, inclusiv zona Graubünden, unde a avut loc şi incidentul. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Un copilaş de 7 ani s-a stins din viaţă, după ce un iglu improvizat s-a prăbuşit peste el, în Elveţia