Antena Meniu Search
x

Foto Un copilaş de 7 ani s-a stins din viaţă, după ce un iglu improvizat s-a prăbuşit peste el, în Elveţia

Tragedie pentru o familie din Elveţia. Un copilaş de şapte ani s-a stins din viaţă, după ce un iglu construit lângă casă s-a prăbuşit peste el. Tatăl a făcut tot posibilul pentru a-l scoate pe cel mic în timp util de sub stratul de zăpadă. Din păcate, nici măcar medicii nu au mai putut să îl salveze.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 18.02.2021, 16:10

Incidentul a avut loc în Elveţia
Un școlar a murit într-un mod tragic, după ce un iglu improvizat lângă casă s-a prăbușit asupra lui - Cantonal Police of Graubünden
  • Un băieţel a murit după ce un iglu improvizat s-a prăbuşit peste el
  • Incidentul a avut loc în Elveţia

Un școlar a murit într-un mod tragic, după ce un iglu improvizat lângă casă s-a prăbușit asupra lui. Tatăl băiatului în vârstă de șapte ani a fost de asemenea îngropat sub stratul de zăpadă, însă a reuşit să iasă destul de rapid la suprafaţă. Incidentul a avut loc în Elveţia. 

Omul a încercat cu disperare să-și salveze fiul cu ajutorul unor localnici. Au petrecut 15 minute săpând frenetic, înainte să-l găsească îngropat sub zăpadă.

Salvatorii l-au scos afară și au încercat cu disperare să-l resusciteze. Băieţelul a fost transportat de urgenţă cu elicopterul la o unitate medicală. Din păcate, cadrele medicale nu au mai putut să-l salveze, după tragedia petrecută marţi dimineaţă. 

Cum o bucurie s-a transformat într-un coşmar

Din informaţiile locale, băiatul nu și-a recăpătat cunoștința și a murit în urma rănilor provocate. Tatăl și fiul petrecuseră mai multe zile construind igluul, care avea o lățime de patru metri, potrivit dailystar.co.uk.

Parchetul și poliția investighează accidentul. Mai mult, rudele băiatului care s-a stins din viaţă în urma tragicului eveniment au primit sprijin psihologic, au spus autoritățile locale.

Roman Rüegg, purtător de cuvânt al poliției a declarat: ''Am început ancheta marți împreună cu parchetul''.

Elveția a fost lovită de zăpadă abundentă în ultimele zile, inclusiv zona Graubünden, unde a avut loc şi incidentul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Un copilaş de 7 ani s-a stins din viaţă, după ce un iglu improvizat s-a prăbuşit peste el, în Elveţia