Antena Meniu Search
x

Video Viaţa bate filmul: Sinistrată în ziua nunţii, o mireasă din Australia a ajuns la biserică cu elicopterul

Nici ploaia, nici cele mai mari inundaţii din ultimul secol nu au putut să oprească nunta unei tinere din Australia.

de Redactia Observator

la 24.03.2021, 21:19

Vezi și

Sinistrată chiar în ziua nunţii, femeia a ajuns cu elicopterul la biserică. O companie aeriană locală i-a sărit în ajutor după ce a văzut un mesaj pe care mireasa îl postase online. Reporterii Observator au vorbit cu mireasa, care ne-a trimis, în exclusivitate, imagini de la nuntă. 

Este intervenţia care a salvat cea mai importantă zi din viaţa lui Kate Fotheringham.

Jumătate de an de planuri de nuntă s-au dus pe apa sâmbetei în doar câteva ore. Străzile şi podul care duceau către biserică şi localul rezervat au ajuns sub cele mai mari inundaţii din ultimele 5 decenii, înregistrate în Australia.

Ceremonie cu emoții

"Eu, mama, tatăl, sora mea, care a fost domnişoară de onoare, şi partenerul ei am rămas blocaţi în casa părinţilor mei, aflată la cinci kilometri de Wingham. Iar viitorul meu soţ şi toţi invitaţii erau în Wingham. Aşa că nu am început prea bine dimineaţa", povestește Kate.

Hotărâtă ca vremea să nu-i strice nunta, tânăra însărcinată a cerut ajutorul pe Twitter, în timp ce viitorul ei soţ a sunat la mai multe companii aeriene locale.

Kate Fotheringham, mireasă: "În cele din urmă, compania Affinity Aviation a venit şi ne-a salvat".

În pofida obstacolelor, Kate a avut parte de nunta pe care şi-a dorit-o. "Doamnelor şi domnilor, îi prezint pe domnul şi doamna Wayne!"

Nu se aştepta însă ca fotografiile surprinse să ajungă virale. Acum, povestea mirilor din Australia face înconjurul lumii.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Viaţa bate filmul: Sinistrată în ziua nunţii, o mireasă din Australia a ajuns la biserică cu elicopterul