Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video cu momentul în care un bloc sare în aer în Ajunul Anului Nou, în Rusia. Cel puțin 4 morți, 16 răniți și peste 70 de dispăruți

Explozia care a devastat un bloc din Rusia, în Ajunul Anului Nou, a fost surprinsă de o cameră video. Tragedia s-a soldat cu cel puțin 4 morți și 16 răniți. Peste 70 de persoane sunt date dispărute.

de Redactia Observator

la 31.12.2018 , 18:01

Blocul distruse de explozia de gaze, în Rusia Un bloc de locuințe a sărit în aer în Ajunul Anului Nou, în Rusia - Life News

Explozia care a devastat un bloc din Rusia, în Ajunul Anului Nou, a fost surprinsă de o cameră video. Tragedia s-a soldat cu cel puțin 4 morți și 16 răniți. Peste 70 de persoane sunt date dispărute.

Dezastrul s-a produs la Magnitogorsk, în regiunea Celiabinsk, din Rusia. Era ora 6 dimineața când blocul a sărit în aer, într-un moment în care majoritatea oamenilor dormeau.

Video cu momentul exploziei

Articolul continuă după reclamă

O cameră video amplasată într-un apartament al blocului a filmat momentul tragediei. La ora 06:02, camera video tremură puternic, iar mobila dispare într-o lumină orbitoare. Explozia violentă a scos apoi camera video din funcțiune.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Explozie provocată de scurgere de gaze

48 de apartamente din blocul cu 9 etaje au fost distruse de deflagrație. Potrivit presei rusești, Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a transmis condoleanțe familiilor și a anunțat că va veni la locul tragediei.

Conform Life News, 110 oameni locuiau în blocul de pe strada Karl Marx din Magnitogorsk. 4 au murit, iar 16, inclusiv un copil, sunt în spitale. Despre soarta a 70 de locatari nu se știe, deocamdată, nimic. O amplă operațiune de salvare a fost demarată în zonă.

Conform anchetatorilor, explozia a fost provocată cel mai probabil de o scurgere de gaze, la unul dintre apartamentele blocului.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri externe » Video cu momentul în care un bloc sare în aer în Ajunul Anului Nou, în Rusia. Cel puțin 4 morți, 16 răniți și peste 70 de dispăruți