Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Zîna a fost ucisă cu sălbăticie de soţul gelos, în Italia. Trei fetiţe au rămas fără mamă (Video)

O tânără moldoveancă în vârstă de 36 de ani a fost ucisă cu sălbăticie de soţul ei, în Italia, după o căsnicie de 13 ani. Femeia, mamă a trei copii, a fost înjunghiată fără milă de bărbatul de 47 de ani.

de Veronica Micu

la 07.10.2019 , 13:39

Zînaida Solonari a fost omorâtă de soţul gelos, în Italia Zîna a fost ucisă cu sălbăticie de soţul gelos, în Italia. Trei fetiţe au rămas fără mamă - Facebook

O tânără moldoveancă în vârstă de 36 de ani a fost ucisă cu sălbăticie de soţul ei, în Italia, după o căsnicie de 13 ani. Femeia, mamă a trei copii, a fost înjunghiată fără milă de bărbatul de 47 de ani.

Zînaida Solonari - Zîna, cum îi spuneau prietenii - a înţeles că soţul ei devenise foarte gelos şi, potenţial, periculos. Acesta a fost motivul pentru care, săptămâna trecută, a chemat carabinierii la locuinţa lor din localitatea Cologna al Serio, provincia Bergamo.

Femeia le-a spus poliţiştilor că Maurizio Quattrochhi făcuse o criză de gelozie, devenise agresiv şi o amenința, bărbatul bănuind-o că are o relaţie cu un altcineva. 

Articolul continuă după reclamă

"Dacă pleci, te omor și apoi mă sinucid", i-a spus Maurizio soției sale. 

Oamenii legii s-au prezentat la apartamentul familiei, însă tânăra nu l-a mai denunţat. A preferat să se mute, împreună cu cele trei fiice ale ei, la sora sa, scrie La Repubblica.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tânără mamă ucisă de soţ, în Italia. Zînaida Solonari a murit în plină stradă

Doar că, în noaptea de sâmbătă spre duminică, bărbatul cu care a împărțit 13 ani din viață, a aşteptat-o în faţa locuinţei şi, cu un cuţit de bucătărie, a înjunghiat-o de două ori: în gât şi în piept. După ce a atacat-o, italianul a fugit, lăsându-şi soţia să se stingă pe caldarâm. Tânăra mamă a fost găsită de sora ei care a chemat imediat o ambulanță, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva. 

După mai puţin de 16 ore de la crimă, carabinierii l-au prins pe criminal între localitățile Calcio și Martinengo, apoi l-au dus la cazarma din Treviglio.

Astăzi, un judecător este aşteptat să confirme arestul preventiv. 

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri externe » Zîna a fost ucisă cu sălbăticie de soţul gelos, în Italia. Trei fetiţe au rămas fără mamă (Video)