Antena Meniu Search
x

Video Topul Fii Observator. Momentul în care o tânără din Chiajna este salvată din mijlocul inundațiilor de către polițiștii locali; Poliţist din Iaşi, gest emoţionant pentru o femeie bătrână

Imaginile ne-au fost trimise de către telespectatori prin intermediul platformei Fii Observator.

de Mihaela Uretu

la 18.06.2021, 18:17

Top ştiri - Fii Observator - Fii Observator
  • Momentul în care o tânără din Chiajna este salvată din mijlocul inundațiilor de către polițiștii locali
  • Inundaţiile au făcut prăpăd într-un cartier rezidenţial din Chiajna
  • Ziua și alerta de vreme rea. Pericol de inundații în Moldova și Dobrogea, în vest vine vara
  • Sufocaţi de gunoaie, locuitorii din Sectorul 1 au găsit soluţii disperate. Le ascund în alte sectoare
  • Faleza Cazinoului din Constanţa, spălată cu detergent care se scurge direct în mare
  • Poliţist din Iaşi, gest emoţionant pentru o femeie bătrână: A ajutat-o să ajungă în staţia de tramvai
  • Povestea primei ferme de cerbi lopătari din județul Sibiu
  • Momentul în care un elev de 8 ani este spulberat pe o şosea din Mureş
  • Un şofer german a provocat un accident în apropiere de vama Nădlac

1) Momentul în care o tânără din Chiajna este salvată din mijlocul inundațiilor de către polițiștii locali: "O salvează. Fii atent că intră pe geam"

Imagini demne de un film cu cascadori au fost surprinse nu foarte departe de Bucureşti. O tânără a intrat pe geamul mașinii de poliție după ce a rămas blocată în mijlocul apei.

2) Inundaţiile au făcut prăpăd într-un cartier rezidenţial din Chiajna, unde locuitorii au plătit şi câte 135.000 de euro pentru o casă

Pe acelaşi subiect

Au dat bani frumoşi pentru o vilă sau un apartament în complexele rezidenţiale de lângă Bucureşti, dar acum regretă amarnic. În această situaţie sunt proprietarii din Chiajna, unde infrastructura nu a ţinut pasul cu explozia imobiliară. La fiecare ploaie mai zdravănă, canalizarea nu mai face faţă, aşa că străzile se transformă în lacuri.

3) Ziua și alerta de vreme rea. Pericol de inundații în Moldova și Dobrogea, în vest vine vara

Nicio zi fără alerte de vreme severă. Aceasta pare să fie regula primei luni a verii. Ploile s-au întors, inclusiv la munte şi la mare. Jumătatea de est a ţării este sub ameninţarea ploilor şi vijeliilor. Vestea bună este însă că de mâine vine vara. Dar doar în vest.

4) Sufocaţi de gunoaie, locuitorii din Sectorul 1 au găsit soluţii disperate. Le ascund în alte sectoare

Criza gunoaielor din sectorul 1 s-ar putea termina curând. Firmele de sortare au primit bani direct de la primărie şi firma de salubritate are din nou drum liber spre groapile de gunoi. Doar că pe multe străzi sunt munţi de deşeuri şi resturi. Aşa că locuitorii din cel mai bogat sector au găsit o soluţie de avarie: mută gunoaiele pe străzile din sectorul vecin.

5) Faleza Cazinoului din Constanţa, spălată cu detergent care se scurge direct în mare. Turiştii sunt indignaţi

Imagini revoltătoare la malul mării. Un telespectator ne-a trimis pe Fii Observator un filmuleţ cu modul în care este spălată faleza Cazinolului din Constanţa. În filmare se vede cum angajaţii companiei de salubritate împrăştie apă cu detergent, care mai apoi se scurge în mare.

6) Poliţist din Iaşi, gest emoţionant pentru o femeie bătrână: A ajutat-o să ajungă în staţia de tramvai

O femeie bătrână din Iași a fost surprinsă de gestul emoționant al unui polițist care a ajutat-o să meargă în staţia de tramvai.

7) Povestea primei ferme de cerbi lopătari din județul Sibiu: O fac din pasiune, am vrut să îmi dovedesc că pot şi am reuşit

Un vânător din Sibiu are o pasiune complet neaşteptată. Nicu Miga şi-a urmat visul din copilărie şi a pus bazele unei ferme, unde creşte cerbi lopătari. Bamby şi Ghiţă au fost prima pereche pe care sibianul a cumpărat-o, iar acum îşi doreşte să ajungă la 20 de exemplare. Animalele sunt atât de blânde, încât îţi mănâncă din palmă, iar experienţa unei vizite la fermă este una deosebită. 

8) Momentul în care un elev de 8 ani este spulberat pe o şosea din Mureş. Accidentul a fost surprins de o cameră de supraveghere

Imagini de-a dreptul înfiorătoare au fost surprinse ieri, pe o şosea din Mureş. Un băiat de numai 8 ani a fost spulberat de o maşină după ce a traversat printr-un loc nepermis. Din fericire, copilul nu a fost rănit grav.

9) Un şofer german a provocat un accident în apropiere de vama Nădlac: a intrat cu maşina într-un TIR parcat pe banda de urgenţă

Accident grav, seara trecută, în apropiere de Vama Nădlac. Un cetăţean german care apucase să intre pe Autostrada A1 şi se îndrepta spre Arad a intrat cu maşina într-un TIR parcat pe banda de urgenţă.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Fii Observator » Topul Fii Observator. Momentul în care o tânără din Chiajna este salvată din mijlocul inundațiilor de către polițiștii locali; Poliţist din Iaşi, gest emoţionant pentru o femeie bătrână