Antena Meniu Search
x

Video Topul Fii Observator. O şalupă a lovit o barcă pescărească; Jean Claude van Damme, filmat într-o mașină cu români

Imaginile ne-au fost trimise de către telespectatori prin intermediul platformei Fii Observator.

de Mihaela Uretu

la 23.07.2021, 16:46

1) EXCLUSIV. Încă o tragedie pe Dunăre. O şalupă a trecut peste o barcă pescărească şi aproape a omorât un om: bărbatul a rămas fără un picior şi e la terapie intensivă

Încă o nenorocire pe Dunăre. La doar o săptămână după ce o şalupă a trecut în viteză peste un caiac, aseară s-a întâmplat acelaşi lucru în Brăila. O ambarcaţiune a zdrobit o barcă pescărească şi aproape a omorât un om. Bărbatul a rămas fără un picior şi este în stare critică la terapie intensivă. Vă arătăm imagini în exclusivitate, primite pe Fii Observator, cu momentul impactului. Vă avertizăm, sunt cu puternic impact emoţional!

2) Imagini ireale surprinse pe Autostrada Soarelui: zeci de maşini au circulat pe contrasens pentru a evita un blocaj imaginar

Pe acelaşi subiect

Imagini incredibile surprinse pe A2 de un telespectator şi trimise pe Fii Observator. Câteva zeci de maşini merg pe contrasens pe autostradă, spre disperarea şoferilor care circulau regulamentar.

3) Noi imagini teribile cu fetiţa blocată în scurgerea unei piscine din Mamaia. Calvarul eliberării ar fi durat o oră şi jumătate

Apar noi detalii legate de cazul fetiţei de 5 ani care, ieri, a rămas cu mânuţa blocată în scurgerea unei piscine din Mamaia. Martorii acuză intrevenția târzie a autorităților și spun că gura de recirculare respectivă nu era prevăzută cu o sită protectoare.

4) Îmbolnăviri pe bandă rulantă în Râşnov: Sute de oameni acuză probleme digestive. Localnicii spun că de vină este apa de la robinet

Este alertă în staţiunea Râşnov după ce sute de oameni au început să se simtă dintr-o dată rău. Toţi au aceleaşi simptome digestive. Autorităţile încearcă să afle cauza, după ce localnicii au golit rafturile farmaciilor, în goana după medicamente. Până atunci, le-au recomandat oamenilor să nu mai bea apă de la robinet.

5) Jean Claude van Damme, filmat într-o mașină cu români în timp ce ascultă manele. Şoferul a făcut live pe facebook

Jean Claude Van Damme a fost filmat într-o mașină, alături de mai mulți români, în timp ce asculta manele. Clipul a ajuns în scurt timp viral pe reţelele de socializare. Actorul se află de câteva zile în România.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

6) Cazare fără curent electric pentru sute de turişti cazaţi la un hotel din Mamaia: "Nici liftul n-a mers, nici aerul condiționat; nu s-a putut dormi de zăpușală"

Sute de turişti cazaţi la un hotel din Mamaia au stat o noapte întreagă fără curent electric. Mulţi dintre ei cu copii mici, oamenii s-au trezit că li se strică mâncarea în frigider. De aer condiţionat nici nu s-a mai pus problema. Când nici a doua zi nu s-a rezolvat problema, spiritele s-au încins şi conflictul a fost calmat de poliţişti. Compania de electricitate susţine că a intervenit cât de rapid a putut.

7) Furtună puternică pe litoral. Meteorologii au emis alerte de vreme rea pentru mai multe localităţi din Constanţa

O furtună puternică s-a pornit pe litoralul românesc, după ce meteorologii au emis alerte de vreme rea în mai multe localităţi din Constanţa.

8) Călătoria cu avionul începe şi se termină cu aglomeraţie. Sute de oameni nu ştiu ce documente ar trebui să prezinte la controlul DSP

Dacă e aglomeraţie la plecarea în vacanţă, e şi la întoarcere. Asta se întâmplă pe aeroporturile din ţară, inclusiv pe Otopeni. La plecări cozile se formează pentru că sunt multe zboruri, însă la sosiri motivul e altul. Sute de oameni se înghesuie la controlul DSP şi aşteaptă zeci de minute pentru că nu ştiu ce documente ar fi trebuit să aibă la ei.

9) Traficul feroviar este blocat pe ruta Bucureşti - Constanţa. Un tren de marfă a deraiat la Feteşti

Magistrala Bucureşti - Constanţa este blocată pe ambele sensuri după ce vagoanele unui tren de marfă au deraiat. Trenurile de călători dinspre Constanţa au deja întârzieri de o oră.

Tren deraiat la Feteşti. Circulaţia feroviară are întârzieri de o oră

Fii Observator

10) Cuibul unei berze dă bătăi de cap autorităţilor din judeţul Braşov: Îşi aruncă vina de la unii la alţii şi nimeni nu face nimic, iar noi rămânem cu paguba

Vremea rea din ultimele zile a stricat şi cuibul une berze care se afla pe stâlpul din faţa unei case, din satul braşovean Breaza. Podul casei peste care a căzut a fost distrus, însă autorităţile ridică din umeri şi spun că proprietarul casei nu o să fie despăgubit.

Cuibul unei berze a căzut peste acoperişul unei case

Fii Observator

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Fii Observator » Topul Fii Observator. O şalupă a lovit o barcă pescărească; Jean Claude van Damme, filmat într-o mașină cu români