Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Topul Fii Observator. Tânără, surprinsă făcând topless pe capota maşinii pe o şosea din Mureş; Petrecere cu indivizi înarmați cu furci şi topoare, în București; Incendiu pe plaja din Eforie Nord

Imaginile ne-au fost trimise de către telespectatori prin intermediul platformei Fii Observator.

de Mihaela Uretu

la 09.07.2021 , 19:10

Top ştiri -  Fii Observator
Top ştiri - Fii Observator - Fii Observator

1)Tânără, surprinsă făcând topless pe capota maşinii pe o şosea din Mureş: „Uite-o pe fată ce relaxată stă. Nicio treabă nu are”

Şoferii care s-au aflat zilele trecute pe sensul de mers Târgu Mureş -Sighişoara, în localitatea Acatari, au avut parte de o surpriză de proporţii.

Articolul continuă după reclamă

2) Cum a reușit un bărbat să fure bijuterii dintr-un magazin din Cluj. Totul a fost suprins de camerele de supraveghere

Pe acelaşi subiect

O clipă de neatenţie a vânzătoarei şi mult tupeu. Atât i-a trebuit unui bărbat din Cluj-Napoca ca să fure dintr-un magazin mai multe bijuterii. 

3) Incendiu pe plaja din Eforie Nord. Imaginile au fost surprinse de martori

Un incendiu a izbucnit în această dimineaţă în zona pietonală a plajei din Eforie Nord. Mai mulţi oameni au surprins momentul în care cele două rulote au luat foc şi au trimis imaginile pe Fii Observator.

4) Urşii s-au mutat în stațiunile de pe Valea Prahovei şi pe Transfăgărăşan

Urşii s-au mutat în staţiunile montane şi pe Transfăgărăşan. Mai mulţi turişti au surprins imagini cu animalele care coboară din pădure în căutarea hranei.

5) Grădiniţe de vară, costuri uriaşe pentru părinţi: "E destul de scump. Nu m-am gândit niciodată la aşa ceva pentru că nu ne permitem"

Vacanţa de vară pentru copii nu este o perioadă la fel de relaxantă şi pentru părinţi! Trebuie să găsească cu cine să îi lase pe cei mici dacă nu au prins un loc la grădiniţele de stat. Vara aceasta în Bucureşti sunt disponibile doar 650 de locuri pentru preşcolari şi cele mai multe dintre ele au fost deja ocupate. Mai există şi varianta la privat, dar costurile pornesc de la 300 de euro pe lună.

6) Detaliul tulburător de la cumplitul accident din Cluj, în care un bărbat şi-a pierdut viaţa. Scaunul pe care se afla copilul a rămas intact

Un detaliu de-a dreptul tulburător a ieşit la iveală în cazul înfiorătorului accident din localitatea clujeană Mihăiești, în care un bărbat a murit, iar o femeie şi copilul de doar patru ani au ajuns la spital.

7) Bătaie surprinsă în faţa şcolii numărul 1 din Pantelimon. Preocuparea agresoarelor: Locul cel mai bun în care să îşi bată victima

Este anchetă la şcoala numărul 1 din Pantelimon, după ce în mediul online au apărut imagini cu două fete care şi-au bătut o colegă chiar în faţa şcolii. 

8) Fenomenul catalizatoarelor furate pentru aurul şi platina din ele. Mai mulţi şoferi din Ploieşti au reclamat că le-au fost furate de pe maşini

Noul trend în materie de furturi de piese auto se înregistrează la Ploieşti. Mai bine de 10 sesizări au fost făcute prin apel la 112, asta dupa ce mai mulţi şoferi s-au trezit fără catalizatoare la maşinile lor. Când au intrat pe fir, poliţiştii au descoperit că doi tineri acţionau în mod special în zone cu multe maşini, dar care aparţineau unor proprietari mai în vârstă. Un tânăr lucrător de poliţie a fost cel care a reuşit să dea de urma făptaşilor. Unul reuşit să fugă, dar la scurtă vreme a fost găsit. Acest tip de componente auto sunt foarte scumpe pe piaţa de profil.

9) Doi șoferi s-au bătut violent în faţa spitalului Floreasca din Capitală. Ceilalţi şoferi claxonau pentru că bătăuşii blocaseră traficul

Bătaie în trafic, chiar în faţa Spitalului de Urgenţă Floreasca din Capitală. Incidentul şocant s-a întâmplat pe trecerea de pietoni, după ce doi bărbaţi s-au tachinat în trafic. Scena a fost filmată de un alt şofer. Vă avertizăm urmează imagini care vă pot afecta emoţional!

10) Petrecere cu indivizi înarmați cu furci şi topoare, în București. Sindicatul Europol: "Așa vor arăta de acum petrecerile în societatea românească"

Imagini uluitoare filmate în Sectorul 3 al Capitalei. Zeci de bărbaţi au petrecut în aer liber pe manele şi au agitat furci şi topoare. Au vorbit chiar despre începutul unei revoluţii. Petrecerea a fost spartă de poliţişti. Însă tot poliţiştii se plâng că NU îi pot sancţiona cum trebuie pe indivizii înarmaţi din cauza unei legi schimbate. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Fii Observator » Topul Fii Observator. Tânără, surprinsă făcând topless pe capota maşinii pe o şosea din Mureş; Petrecere cu indivizi înarmați cu furci şi topoare, în București; Incendiu pe plaja din Eforie Nord