Antena Meniu Search
x

Video Topul Fii Observator. Șoferul care a lovit intenționat cu mașina angajatul unei spălătorii s-a predat; Filmul accidentului de la Gara Obor

Imaginile şi informaţiile ne-au fost trimise de către telespectatori prin intermediul platformei Fii Observator.

de Mihaela Uretu

la 10.09.2021, 15:42

1) Șoferul care a lovit intenționat cu mașina angajatul unei spălătorii s-a predat. Omul de afaceri turc a fost reţinut pentru 24 de ore

Omul de afaceri turc care a lovit intenţionat cu maşina un bărbat în parcarea unui mall a fost reţinut pentru 24 de ore. Individul este fratele regelui biscuiţilor din România. Martorii cred că era drogat. Camerele de supraveghere au surprins momentul impactului, dar şi cearta de la care a pornit totul.

2) Un copil a fost lovit pe o trecere de pietoni din Capitală: Şoferul a trecut pe verde

Pe acelaşi subiect

Un grav accident a avut loc, în această după-amiază în Bucureşti. Un băiăt a fost lovit chiar pe trecerea de pietoni. Copilul a fost transportat la spital.

3) Filmul accidentului de la Gara Obor. Unui șofer de autobuz i s-a făcut rău brusc la volan și a lovit mai multe maşini: "Dezastru, frate!"

O tragedie a fost cât pe ce să se întâmple dimineaţă, într-o zonă circulată din Bucureşti. Un şofer ar fi făcut o criză de inimă la volanul microbuzului chiar înainte de a intra în Gara Obor. A pierdut controlul şi a intrat într-o altă maşină. Călătorii au avut noroc, au scăpat cu răni uşoare.

4) Copil la volan, filmat cum conduce pe străzile din Ilfov: Sper să fie sancţionat acel om inconştient

Inconştienţă fără margini. De asta a dat dovadă un bărbat dintr-o comună din Ilfov. Acesta şi-a lăsat copilul de doar câţiva ani să conducă pe stradă, chiar în apropierea şcolii din comună.

5) Locatarii unui bloc din Sectorul 2 au crezut că e cutremur: o schelă montată pentru modernizarea blocului s-a prăbuşit din senin

Locatarii unui bloc din Sectorul 2 al Capitalei au tras o spaimă teribilă aseară. Un zgomot puternic i-a scos din case. Schela montată pentru modernizarea blocului s-a prăbuşit din senin, după ce muncitorii care lucrau la reabilitarea clădirii au supraîncărcat-o. Din fericire, căderea schelei nu a făcut victime şi nu a provocat pagube mari.

6) Probleme pe zborul Craiova - Roma. Avionul a survolat zeci de minute şi a aterizat pe un alt aeroport. Pasageră: E o nebunie totală, sunt oameni cu atacuri de panică

Au fost momente de panică pentru pasagerii unei curse care a plecat de la Craiova spre Roma. Avionul în care erau a aterizat pe aeroportul Fiumicino şi nu pe cel din Ciampino, aşa cum era programat iniţial.

7) O vulpe a fost omorâtă de mai mulţi maidanezi în Bucureşti: Este risc de rabie la acei câini. Autorităţile nu ne ajută cu nimic

O vulpe a fost omorâtă de către un grup de maidanezi, chiar într-un cartier rezidenţial din sectorul 1 al Capitalei. Oamenii se plâng că autorităţile nu iau măsuri împotriva câinilor maidanezi care le perindă prin cartier.

8) Un român, viaţă de lux în spatele gratiilor: „Slugoii, pardon, contribuabilii ne plătesc, iar noi o ducem regește!” Bărbatul aflat în Franţa este viral pe TikTok

George, un român aflat în spatele gratiilor în Franţa, este viral pe TikTok cu filmuleţele pe care le face din spatele gratiilor.

9) Ce factură a primit la curent o femeie din Braşov. "Îmi vine să plâng mereu, chiar şi pe stradă"

Tot mai multe facturi umflate la gaze sau energie electrică. De data asta, o femeie din judeţul Braşov a avut şocul vieţii, după ce a aflat că are de plătit aproape 42 de mii de lei la curent, pentru un apartament în care locuieşte singură câteva luni pe an.

Factura mare la curent

Fii Observator

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Fii Observator » Topul Fii Observator. Șoferul care a lovit intenționat cu mașina angajatul unei spălătorii s-a predat; Filmul accidentului de la Gara Obor