Antena Meniu Search
x

Video Topul Fii Observator. BAC de toamnă, proba de fraudă; Pompierii români au plecat în Grecia; Incendiu puternic la un depozit din Alba Iulia

Imaginile ne-au fost trimise de către telespectatori prin intermediul platformei Fii Observator.

de Mihaela Uretu

la 20.08.2021, 16:51

Top săptămânal al ştirilor Fii Observator
Top ştiri - Fii Observator - Fii Observator
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

1) BAC de toamnă, proba de fraudă. Unii elevi şi-au împărţit subiectele şi rezolvările pe Facebook: s-au ales cu dosare penale după ce poliţiştii au văzut postările

Examenul maturităţii a avut o probă în plus la ediţia de toamnă - cea de fraudă. Mai mulţi elevi au fost săltaţi de poliţişti pentru că au copiat la Bacalaureat. De data aceasta însă metodele au fost altele. Candidaţii au intrat cu camere ascunse la examene şi şi-au împărţit subiectele şi rezolvările pe Facebook.

2) Pompierii români au plecat în Grecia. Primele imagini surprinse cu salvatorii trimişi din România

Pe acelaşi subiect

România a trimis astăzi 142 de pompierii în Grecia. Cele 128 de autovehicule pline cu salvatori au fost surprinse în această după-amiază în comuna ilfoveană 1 Decembrie. 

3) O staţie de reciclare a deşeurilor ar putea fi amplasată la 300 de metri de un cartier rezidenţial din Ilfov. Localnicii vor să depună plângere penală

Scandal în Ilfov din cauza viitoarei staţii de reciclare a deşeurilor! Localnicii dar şi primarul din Ciorogârla acuză Consiliul Judeţean că vrea să construiască centrul de sortare şi depozitare aproape de un cartier rezidenţial dar şi de o zonă protejată.

4) Un tânăr inconştient a văzut moartea cu ochii pe Transfăgărăşan după ce a vrut să fotografieze un urs: "Uite, prostu'! Bă, ești prost rău de tot, cumetre"

Un tânăr inconştient a văzut moartea cu ochii pe Transfăgărăşan.

5) Pentru o vacanţă de 3.000 de lei la Năvodari, turiştii au primit moloz, gunoaie şi sunetul nesfârşit al bormaşinilor şi utilajelor de construcţii: "Buruieni mai mari ca omul"

Moloz, praf şi gunoaie. Așa poate fi descris concediul la Năvodari de câțiva ani încoace. Turiștii au migrat în zonele de nord ale litoralului, așa că dezvoltatorii imobiliari au simțit momentul și au investit masiv. Şantierele sunt mai peste tot în jurul celor care vin să își petreacă vacanţa la mare.

6) Tânără însărcinată, spulberată pe o trecere de pietoni din Arad. A fost aruncată în aer aproape zece metri după impact

Accident deosebit de grav, seara trecută, în Arad! O femeie însărcinată a fost lovită pe trecerea de pietoni. Vă avertizăm că urmează imagini cu un puternic impact emoţional.

7) Şofer de Uber, ameninţat cu bătaia chiar în timpul unei curse: Dădea cu pumnii şi picioarele în geam. S-au speriat şi clienţii

Un şofer de uber a fost ameninţat cu bătaia de un tânăr care şi-a ieşit din minţi. Totul pentru că şoferul de ride-sharing l-ar fi claxonat pe bărbatul recalcitrant pentru că îi tăiase calea.

8) Incendiu puternic la un depozit de materiale plastice din Alba Iulia. Avertizare RO-ALERT: arde o suprafaţă de 2.000 de metri pătraţi

Un incendiu puternic are loc, marți, la un depozit de materiale plastice, respectiv pet-uri, din Alba Iulia. Din cauza degajării mari de fum, a fost transmis un mesaj Ro-Alert, informează Mediafax.

9) Incendiu puternic la un tramvai din Capitală. Linia 32 este blocată de zeci de minute

Un tramvai 32, plin cu călători, a luat foc, aproape de Piaţa Rahova. Circulaţia tramvaielor pe acest traseu este paralizată de zeci de minute.

10) Trei delfini au fost surprinşi în timp ce înotau în Portul Tomis. Turiştii care i-au putut admira de aproape au fost în extaz

Dacă ajungeţi pe litoral, să ştiţi că delfinii vă asigură un spectacol pe cinste. Un telespectator Observator ne-a trimis imagini inedite, surprinse în Portul Tomis.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Fii Observator » Topul Fii Observator. BAC de toamnă, proba de fraudă; Pompierii români au plecat în Grecia; Incendiu puternic la un depozit din Alba Iulia