Antena Meniu Search
x

Video Salarii tăiate pentru angajaţii Metrorex care au participat la protest. Florin Cîţu: "Nimeni nu este mai presus de lege!"

Premierul Florin Cîțu a anunţat pe Facebook că prejudiciul creat în urma grevei de vineri de la metrou va fi acoperit de cei care au luat parte la protest. Șeful Guvernului a spus că participanților li se va reduce salariul cu o zi.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 28.03.2021, 11:17

Salarii tăiate pentru angajaţii Metrorex care au participat la protest. Florin Cîţu: Nimeni nu este mai presus de lege! - Hepta / Facebook

Prim-ministrul a precizat că prejudiciul creat în urma grevei de la metrou va fi recuperat în totalitate de la participanții la protest. Conducerea Metrorex va stabili cine a participat și va dispune reducerea salariilor, a precizat Florin Cîțu.

"Nimeni nu este mai presus de lege!

Și ca să mă asigur, acestea sunt măsurile pe care le impun, ca urmare a acțiunii ilegale de la metrou, condusă de fostul deputat PSD, Ion Rădoi:

  • recuperarea prejudiciului la nivelul societății comerciale și imputarea sumei stabilite ca prejudiciu celor care se fac vinovați;
  • constituirea Metrorex ca parte civilă în evantualele procese de recuperare a daunelor;
  • Metrorex va stabili clar cine a participat la acțiunea ilegală și va reduce salariul acestora cu o zi;
  • instituțiile statului trebuie să-i ajute pe cetățenii și societățile comerciale să recupereze pierderile cauzate de acțiunea ilegală;
  • sesizări penale care au fost deja făcute.
Pe acelaşi subiect

În mandatul meu, nu voi permite să fim șantajați de un grup de oameni organizați în stil mafiot. Așa cum e firesc, orice negociere se va face cu respectarea strictă a legii.

REFORMA companiilor de stat continuă!

#RomaniiTrebuieSaStie", a scris premierul pe Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Reamintim că circulaţia trenurilor de metrou a fost blocată, vineri, de un protest spontan al unor reprezentanţi ai sindicatului USLM în staţia Piaţa Unirii.

Oamenii au coborât în tunel, pe calea de rulare, şi împiedicând pornirea la timp, conform programului normal, a trenurilor de pasageri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Evenimente » Salarii tăiate pentru angajaţii Metrorex care au participat la protest. Florin Cîţu: "Nimeni nu este mai presus de lege!"