Antena Meniu Search
x

Horoscop 10 martie 2022. Prieteniile din viaţa unor zodii sunt uşor zdruncinate

Horoscop 10 martie 2022. Astrologii au veşti bune şi întrevăd suprize frumoase pentru unii nativi ai zodiacului, în această zi. 

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 11.03.2022, 08:28

Vezi și

Horoscop 10 martie 2022 Berbec

O zi extrem de bună pentru nativii Berbeci din punct de vedere profesional. Vor avea parte de surpize plăcute la locul de muncă, însă tind să fie nehotărâţi în legatură cu anumite decizii. Astrele recomandă să se concentreze pe lucrurile care contează cel mai mult pentru ei.

Citește și: Compatibilități pentru zodia Taur. De la relații și până la prietenie

Horoscop 10 martie 2022 Taur

Pe acelaşi subiect

Cei aflaţi sub semnul zodiacal Taur, asteaptă o sumă importantă de bani, însă aceştia intârzie să apară. Posibil ca nişte prieteni să-i refuze până la urmă, cu toate că au spus că îi ajută.

Horoscop 10 martie 2022 Gemeni

Nativii Gemeni sunt sfătuiţi să stea departe de discuţiile în contradictoriu, în relaţia de cuplu. Mai mult vor destabiliza lucrurile.

Horoscop 10 martie 2022 Rac

Racii trebuie să aibă grijă să nu se simtă marginalizaţi la locul de muncă. Planurile pentru o călătorie mai îndelungată, e posibil să nu fie respectate.

Horoscop 10 martie 2022 Leu

Prieteniile din viaţa Leului sunt uşor zdruncinate. Astrele îi sfătuiesc să nu ofere o încredere prea mare, oamenilor cu care intră în contact astăzi.

Horoscop 10 martie 2022 Fecioară

Nativii Fecioare au parte de o zi plăcută. Rămâneţi pozitivi astăzi, e posibil să critice excesiv oamenii şi imaginea lor să aibă de suferit.

Horoscop 10 martie 2022 Balanţă

Nativii Balanţă trebuie să stea departe de a emite judecăţi asupra celorlalţi. Profesionalismul este cheia către o zi productivă şi plăcută.

Horoscop 10 martie 2022 Scorpion

Scorpionii e bine să nu se aştepte la extra câştiguri astăzi, însă trebuie să ofere o atenţie mai mare finanţelor şi cheltuielilor. 

Horoscop 10 martie 2022 Săgetător

O relaţie apropiată familiei, pare să se destrame pentru Săgetători. Depinde de ei dacă vor să stabilizeze lucrurile. O faptă bună face cât o mie de cuvinte.

Horoscop 10 martie 2022 Capricorn

Capricornii au parte de o energie scăzută în urma incercării de a convinge pe cineva, cu păreri foarte bine înrădăcinate. Este recomandat să îşi folosească intuiţia astăzi şi să salveze relaţia.

Horoscop 10 martie 2022 Vărsător

O zi în care noutatea nu îşi gaseşte afirmarea în viaţa Vărsătorilor. Este bine să aibă răbdare. Totul se întămplă la momentul potrivit.

Horoscop 10 martie 2022 Peşti

Iar nativii Peşti manifestă stres în relaţiile cu cei dragi. Astrele recomandă să îşi canalizeze atenţia asupra lucrurilor bune din viaţa lor.

Acestea au fost previziunile astrale. Dacă vă interesează să aflaţi mai multe detalii, puteţi accesa pagina de instagram a astrologului Nicoleta Ghiriş. 

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Horoscop 10 martie 2022. Prieteniile din viaţa unor zodii sunt uşor zdruncinate