Antena Meniu Search
x

Horoscop 13 martie 2022. Racii sunt sensibili, Taurii iau o decizie importantă

Horoscop 13 martie 2022. Astrologii au veşti bune şi întrevăd surprize frumoase pentru unii nativi ai zodiacului din punct de vedere emoţional. 

de Redactia Observator

la 13.03.2022, 11:57

Vezi și

Horoscop 13 martie 2022 Berbec

Nativii Berbec nu au parte de o energie foarte bună astăzi. Sunt orgolioși în ceea ce privesc relațiile cu familia. Au mai mult de câștigat dacă se retrag din conversațiile ce se pot aprinde ușor, spun astrele

Horoscop 13 martie 2022 Taur

Taurii sunt deranjați de încăpățânarea prietenilor, pe care o pot critica cu ușurintă. Nu este recomandat să își exprime părerile pentru ca pot fi judecați la rândul lor. 

Pe acelaşi subiect

Horoscop 13 martie 2022 Gemeni

Gemenilor nu le place să depindă de ceilalți. Vor să se bazeze pe forțele proprii și au încredere deplină că vor reuși să-și ducă la bun sfârșit planurile, fără ajutorul cuiva. 

Horoscop 13 martie 2022 Rac

Nativii Rac au parte de insensibilitate din partea partenerului de viața. Este bine să analizeze înainte de a lua o decizie și să nu acorde prea multă atenție subiectelor abordate astăzi. Pot fi ușor deplasate și asta din cauza energiei scăzute a nativilor. 

Horoscop 13 martie 2022 Leu

Lipsa cuiva de scrupule îi pune pe Lei pe gânduri. Așteptările sunt prea mari și se pot simți blocați emoțional. Este bine însă că au realizat asta și pot remedia ușor sentimentele apărute.

Horoscop 13 martie 2022 Fecioară

Anumiți prieteni sunt închiși la propunerile Fecioarelor. Este posibil ca nativii să se muleze pe situație pentru a obține o întâlnire mult dorită.

Horoscop 13 martie 2022 Balanţă

Nativii Balanță sunt împotriva oricărui conflict în familie și fac eforturi mari pentru a contracara energia aceasta. 

Horoscop 13 martie 2022 Scorpion

Scorpionii nu au parte de o zi bună. Sunt pregătiți să-i judece pe ceilalți în orice subiect abordat. Au planuri bine organizate și nu îi interesează părerea celorlalți. 

Horoscop 13 martie 2022 Săgetător

Adaptabilitatea Săgetătorilor în orice situație întâmpinată astăzi, este de admirat. Sunt binedispuși și nimic nu le schimbă starea, pe tot parcursul zilei. 

Horoscop 13 martie 2022 Capricorn

Capricornii sunt puși pe treabă astăzi. Chiar dacă e duminică, ei vor sa muncească și își doresc să progreseze la locul de muncă. In a doua parte a zilei este binevenita o ieșire cu prietenii sau cu cei dragi. 

Horoscop 13 martie 2022 Vărsător

Nativii Vărsătorii au parte de o zi bună pe plan relațional. E posibil să afle un secret care să le perturbe puțin liniștea. Vor să sară în ajutor cu sfaturi utile sau chiar cu un împrumut financiar. 

Horoscop 13 martie 2022 Peşti

Iar nativii Pești vor să-i convingă pe cei dragi să-i asculte și au impresia că planurile lor sunt cele mai bune. Atenție la exprimarea opiniilor, uneori puteți fi înțeleși greșit. 

Acestea au fost previziunile astrale. Dacă vă interesează să aflaţi mai multe detalii, puteţi accesa pagina de instagram a astrologului Nicoleta Ghiriş. 

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscop 13 martie 2022. Racii sunt sensibili, Taurii iau o decizie importantă