Antena Meniu Search
x

Horoscop 15 martie 2023. Zodiile care se ceartă din orice. Încercați să nu înrăutățiți situațiile neplăcute

Horoscop 15 martie 2023. Astrologii anunţă o zi tensionată! Mai mulţi nativi sunt puşi pe harţă. Ar fi bine să apelaţi la calm şi diplomaţie pentru că, în caz contrar, lucrurile vor escalada.

de Redactia Observator

la 15.03.2023, 11:27

Vezi și

Horoscop 15 martie 2023 Berbec

O remarcă la adresa Berbecilor vă poate face să vă închideți în voi și să doriți să faceți lucrurile de unii singuri. Cel mai bine ar fi să vorbiți despre ce vă deranjează și să ajungeți la un consens împreună cu colegii de la serviciu. 

Horoscop 15 martie 2023 Taur

Taurii pot avea temeri referitoare la o sumă de bani pe care nu știu cum să o gestioneze. Mai așteptați câteva zile pentru a lua cea mai bună decizie.

Pe acelaşi subiect

Horoscop 15 martie 2023 Gemeni

E posibil ca Gemenii să fie mai autoritari decât de obicei. Ascultați ceea ce au ceilalți de spus și încercați să găsiți un echilibru. 

Horoscop 15 martie 2023 Rac

Călătoriile în scop profesional îi pot învăța pe Raci lucruri noi despre domeniul în care activează. S-ar putea ca șefii să vă încarce cu sarcini noi, ceea ce nu vă displace pentru că puteți câștiga mai mulți bani.

Horoscop 15 martie 2023 Leu

Pentru Lei poate avea loc o schimbare radicală referitoare la o relație de prietenie. Sfatul zilei este să fiți atenți la anturajul cu care vă înconjurați pentru că vă poate influența negativ, spun astrele.

Horoscop 15 martie 2023 Fecioară

Fecioarele își doresc să facă o schimbare de look. În plus, veți primi vești bune în legătură cu anumite achiziții, o mutare sau rezolvarea unei probleme de sănătate. 

Citește și:

Horoscop 15 martie 2023 Balanţă

Relațiile cu superiorii pot fi tensionate pentru Balanțe. Încercați să nu înrăutățiți situațiile neplăcute. Apelați la răbdare și diplomație, spun astrele.

Horoscop 15 martie 2023 Scorpion

Chiar dacă Scorpionilor le place să obțină ceea ce își doresc cât mai repede posibil, e recomandat să evite cheltuielile exagerate. Cu toate acestea, sunt șanse mari să începeți un proiect profitabil.

Citește și:

Horoscop 15 martie 2023 Săgetător

Săgetătorii au un puternic simț al răspunderii în ceea ce privește responsabilitățile familiale. Puteți avea parte de surprize sau schimbări de situație, așa că e bine să fiți pregătiți! 

Citește și:

Horoscop 15 martie 2023 Capricorn

A sosit momentul ca nativii Capricorn să acorde mai multă atenţie felului în care privesc anumite aspecte. Axați-vă pe gândurile bune pentru că tindeți să vă faceți prea multe griji.

Horoscop 15 martie 2023 Vărsător

O persoană va încerca să saboteze planurile Vărsătorilor. Partea bună este că veți fi foarte atenți la orice detaliu azi, și nimeni nu va reuși să vă stea în cale.

Horoscop 15 martie 2023 Peşti

Iar nativii Pești se ambiționează să facă lucrurile în felul lor, iar celor din familie să nu le convină acest lucru. Fiți mai atenți și la opinia celor dragi.

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Horoscop 15 martie 2023. Zodiile care se ceartă din orice. Încercați să nu înrăutățiți situațiile neplăcute