Antena Meniu Search
x

Horoscop 17 martie 2023. Veşti tulburătoare pentru o zodie. Atenţie la secretele împărtăşite prietenilor "apropiaţi"

Horoscop 17 martie 2023. Astrologii anunţă probleme apăsătoare pentru mai mulţi nativi. La urechile unei zodii ajung veşti tulburătoare. Confuzia este la cote înalte.

de Redactia Observator

la 17.03.2023, 07:51

Vezi și

Horoscop 17 martie 2023 Berbec

Berbecii au parte de clipe romantice alături de persoana iubită. Aveţi în plan să duceţi relaţia chiar la următorul nivel. Pe plan profesional, lucrurile merg tot mai bine. În sfârşit aveţi mai multă încredere în ceea ce ştiţi să faceţi. 

Horoscop 17 martie 2023 Taur

Taurii sunt pe alocuri nerăbădori, dar schimbarea o să vină cu timpul. Poate acel câştig financiar care bate la uşă o să vă facă să reveniţi la sentimente mai bune. O femeie vă susţine indiferent de situaţie. 

Pe acelaşi subiect

Horoscop 17 martie 2023 Gemeni

Aveţi planuri măreţe pentru acest sfârşit de săptămână şi speraţi ca şi ceilalţi să vă împărtăşească entuziasmul. Pe plan profesional urmează să luaţi o decizie majoră în ceea ce priveşte viitorul vostru la actualul loc de muncă, spun astrele.

Horoscop 17 martie 2023 Rac

Racii au o perioadă mai dificilă, în care tind să se retragă în ei înşişi pentru a se reîncărca. Aveţi planuri ambiţioase pe care le puneţi în aplicare cu paşi mărunţi. În cazul de faţă nu ar strica să vă grăbiţi puţin, oportunităţile sunt puţine, candidaţii mulţi. 

Citește și:

Horoscop 17 martie 2023 Leu

La urechile tale ar putea ajunge azi veşti tulburătoare. Atenţie la secretele pe care le împărtăşeşti prietenilor "apropiaţi", pentru că la orizont astrele văd o posibilă trădare. În schimb, vei primi o sumă neaşteptată de bani care te va ajuta să depăşeşti un obstacol financiar care aducea destul stres în viaţa ta, spun astrele.

Horoscop 17 martie 2023 Fecioară

O schimbare minoră îţi va influenţa viaţa în bine şi îţi va aduce un zâmbet pe chip întreaga zi. Este un moment prielnic pentru a relua legătura cu persoane dragi din trecut sau pentru a face cumpărături importante. Nu uita, însă, că e bine să pui şi bani pentru zile negre.

Citește și:

Horoscop 17 martie 2023 Balanţă

Nativii Balanță ar trebui să fie mai atenţi la discuţiile cu persoana iubită. Din cauza lipsei de comunicare, neînţelegerile pot degenera în adevărate conflicte. Sfatul este să ascultaţi ce are de spus partenerul vostru şi să căutaţi o cale de mijloc, spun astrele.

Citește și:

Horoscop 17 martie 2023 Scorpion

În cazul nativilor Scorpion, sănătatea este pe primul loc. Încercaţi să nu neglijaţi problemele care au apărut în ultima perioadă şi să faceţi o programare la medicul de familie, căci niciodată nu strică un control de rutină.

Citește și:

Horoscop 17 martie 2023 Săgetător

Nativii din zodia Săgetător ar putea avea o zi plină de confuzie. O decizie trebuie luată cât mai curând, chiar dacă se pare că nu există toate informațiile necesare. Altfel, s-ar putea ca probleme să devină și mai apăsătoare, pe măsură ce trece timpul. Ai încredere în propria intuiție și capacitate de a extrage esențialul.

Citește și:

Horoscop 17 martie 2023 Capricorn

Capricornii care nu au încă un partener de viață ar trebui să fie cu ochii în patru, pentru că oportunitățile sunt la tot pasul. Însă, deși ocaziile sunt multe, persoana perfectă nu. Va trebui să fii atent la micile semnale pe care le primești, să vezi în ce măsură simți o energie pozitivă și, dacă inima te îndeamnă, să faci primul pas. Nu vei regreta.

Horoscop 17 martie 2023 Vărsător

Apar oportunități pe toate planurile, mai ales în iubire. Dacă nu ești implicat în vreo relație, este foarte posibil să îți întâlnești marea dragoste. La serviciu, intuiția îți va servi bine pentru a evita probleme de tot felul. Îți va fi mai greu să te adaptezi la dorințele altora, însă ești pe drumul cel bun.

Horoscop 17 martie 2023 Peşti

Dacă ai o idee sau eziți în legătură cu o oportunitate de afaceri, acum este momentul să iei o decizie. Îndrăznește mai mult și fii mai deschis către noi experiențe. Nu te închide în casă și încearcă să fii cât mai puțin singur. Dacă ai un partener, ieșiți la plimbare sau oriunde crezi că te vei relaxa.

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Horoscop 17 martie 2023. Veşti tulburătoare pentru o zodie. Atenţie la secretele împărtăşite prietenilor "apropiaţi"