Antena Meniu Search
x

Horoscop 28 martie 2023. Zodiile care nu îşi pot ascunde gelozia. Trăiesc totul la cote maxime

Horoscop 28 martie 2023. Astrologii anunţă o zi a emoţiilor puternice. Gelozia îşi arată ''colţii'' în cele mai nepotrivite momente. Se recomandă prudenţă.

de Redactia Observator

la 28.03.2023, 09:25

Vezi și

Horoscop 28 martie 2023 Berbec

Motiv de petrecere pentru nativii Berbec. Puteţi sărbători o reuşită importantă şi veţi primi felicitări din toate părţile, spun astrele

Horoscop 28 martie 2023 Taur

Taurii dau culoare fiecărui loc în care ajung. Sunteţi sufletul petrecerii la un eveniment la care veţi ajunge şi veţi atrage toate privirile.

Pe acelaşi subiect

Citește și: Horoscopul săptămânii 27 martie – 2 aprilie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscop 28 martie 2023 Gemeni

Gemenilor ar trebui să nu le mai fie frică să-şi arate slăbiciunile, pentru că nimeni nu este perfect. Chiar dacă aveţi o poziţie superioară, emoţiile vă pot face o persoană mai empatică.

Citește și: Zodii ghinioniste în ziua de 27 martie 2023. Trei nativi care se vor confrunta cu probleme

Horoscop 28 martie 2023 Rac

Se recomandă răbdare şi prudenţă pentru nativii Rac. Mai ales dacă intervin sentimente de gelozie faţă de o persoană străină.

Horoscop 28 martie 2023 Leu

Leii preiau legătura cu o persoană care le-a fost cândva apropiată. Poate fi vorba de cineva din familie şi de aici se poate dezvolta o relaţie frumoasă.

Citește și: Cum știi dacă cineva e atras cu adevărat de tine, în funcție de zodie

Horoscop 28 martie 2023 Fecioară

Norocul e de partea Fecioarelor. E posibil să primiţi o veste importantă privind o călătorie sau chiar o mutare. În orice caz, această schimbare vă va aduce numai bucurie, spun astrele

Horoscop 28 martie 2023 Balanţă

Balanţele ar fi bine să nu intre în discuţii banale la serviciu. Puteţi interpreta ceva greşit sau să nu fiţi pe aceeaşi lungime de undă cu un coleg. Concentraţi-vă pe lucruri importante.

Horoscop 28 martie 2023 Scorpion

Scorpionii ar trebui să nu subestimeze o femeie. Aceasta poate avea un rol important în ceea ce priveşte unele aspecte profesionale. Ascultaţi-vă şi intuiţia.

Horoscop 28 martie 2023 Săgetător

Săgetătorii sunt încurajaţi să lase controlul deoparte şi să-şi dea frâu liber sentimentelor. O persoană din anturajul vostru a captat toată atenţia.

Horoscop 28 martie 2023 Capricorn

Capricornii se bucură de câteva zile în care nu le vor lispi nimic. Cei dragi şi un loc pe care şi l-au dorit să îl vadă sunt ingrendientele acestei zile.

Horoscop 28 martie 2023 Vărsător

Vărsătorii sunt tentaţi să facă tot felul de promisiuni fără să se gândească dacă le pot onora. Astfel, puteţi fi etichetaţi ca fiind neserioşi.

Horoscop 28 martie 2023 Peşti

Peştii pot fi uşor geloşi. Cineva din preajma persoanei iubite le poate provoca stări negative şi nu vor ezita să îşi exprime emoţiile.

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscop 28 martie 2023. Zodiile care nu îşi pot ascunde gelozia. Trăiesc totul la cote maxime