Antena Meniu Search
x

Horoscop 4 martie 2023. Zodia care fură inima oricui. Îi place să fie în centrul atenţiei

Horoscop 4 martie 2023. Astrologii anunţă o zi cu energie şi veşti bune. O zodie îşi recapătă locul de cuceritoare a zodiacului. Îi place din nou să fie în centrul atenţiei. 

de Redactia Observator

la 05.03.2023, 07:18

Vezi și

Horoscop 4 martie 2023 Berbec

Chiar dacă părerile BERBECILOR sunt uneori directe sau prea acide și îi pot răni pe cei din jur,  într-un final vor dovedi că au dreptate. Nu ar strica, totuși, și puțină diplomație. 

Horoscop 4 martie 2023 Taur

TAURII își vor recăpăta locul de cuceritori ai zodiacului, după ce ați avut o perioadă în care nu i-a interesat deloc acest aspect. 

Pe acelaşi subiect

Horoscop 4 martie 2023 Gemeni

Este momentul ca GEMENII să-și planifice vacanța mult dorită. Pentru voi este o perioadă favorabilă călătoriilor și experiențelor noi, spun astrele

Horoscop 4 martie 2023 Rac

RACII trec printr-o perioadă a schimbărilor. În plan personal, puteți fructifica o relație de iubire, iar pe plan profesional, puteți obține o meserie mult mai bună. 

Citește și: Horoscopul săptămânii 27 februarie – 5 martie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie

Horoscop 4 martie 2023 Leu

Nativii LEU atrag toate privirile. Vă impuneți punctul de vedere într-un mod direct și elegant, însă, atenție la nevoia de a controla tot ce vă înconjoară, spun astrele.

Citește și:

Horoscop 4 martie 2023 Fecioară

FECIOARELE nu au nici cea mai mică dispoziție pentru altceva decât relaxare și distracție alături de cei dragi. Totuși, vă lipsește curajul de a face o schimbare pe plan personal.

Citește și:

Horoscop 4 martie 2023 Balanţă

Energia și buna dispoziție le va ajuta pe BALANȚE să găsească persoana potrivită cu care să ducă la bun sfârșit un plan. Și aici poate fi vorba de o vacanță. 

Citește și:

Horoscop 4 martie 2023 Scorpion

SCORPIONII pun preț pe imaginea lor. V-ați neglijat în ultima perioadă și e recomandat să vă axați pe toate activitățile ce vă încarcă inima cu bucurie. 

Citește și:

Horoscop 4 martie 2023 Săgetător

Ambiția SĂGETĂTORILOR este molipsitoare. Vă setați obiective mărețe și nimic nu vă oprește până nu reușiți să le îndepliniți. Fiți răbdători. Totul se întâmplă la momentul potrivit. 

Citește și:

Horoscop 4 martie 2023 Capricorn

CAPRICORNII ar trebui să învețe să se și distreze, chiar dacă au multe lucruri pe cap. Graba strică treaba, așa că, ar fi bine să ia lucrurile pas cu pas. 

Horoscop 4 martie 2023 Vărsător

VĂRSĂTORII, pe de altă parte, se bucură de una dintre cele mai frumoase perioade ale lor. Toate încep să prindă contur, așa că aveți toate motivele pentru a sărbători. 

Horoscop 4 martie 2023 Peşti

Pentru o mai bună funcționare, PEȘTILOR li se recomandă să petreacă mai mult timp alături de cei dragi, unde sunt iubiți și apreciați. 

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Horoscop » Horoscop 4 martie 2023. Zodia care fură inima oricui. Îi place să fie în centrul atenţiei