Antena Meniu Search
x

Horoscop 8 august 2022. Zodiile care au probleme în dragoste. Relaţia de cuplu scârţâie

Horoscop 8 august 2022. Astrologii anunţă o zi în care nativii sunt concentraţi în special pe partea sentimentală. Unele zodii vor fi mai puţin norocoase. Riscă o despărţire dureroasă. 

de Redactia Observator

la 08.08.2022, 09:57

Vezi și

Descoperiți ce vă rezervă astrele în funcție de ziua în care v-ați născut.

Horoscop 8 august 2022 Berbec

Berbecii suferă de inimă amară. Relaţia de cuplu nu merge aşa cum îşi doresc, iar asta îi dă peste cap pe mai multe planuri. Încercaţi să vă concentraţi şi pe ce aveţi de făcut la job, altfel riscaţi ca veştile proaste să vină din mai multe părţi. 

Citește și: Numere norocoase la loto în funcție de zodie. Care este ajutorul pe care-l primești de la astre

Pe acelaşi subiect

Horoscop 8 august 2022 Taur

Taurii au parte de câştiguri excepţionale şi de voie bună. Vă simţiţi mai relaxaţi ca niciodată şi aveţi chef să petreceţi până în zori. Pe plan profesional bate vântul schimbării. Aveţi în minte să vă îndreptaţi atenţia spre o altfel de carieră. 

Citește și: Bijuterii care atrag prosperitatea și fericirea în viață. Ce cristale trebuie să porți

Horoscop 8 august 2022 Gemeni

Gemenii sunt mai tensionaţi şi au tendinţa să înceapă discuţii în contradictoriu. Partenerul de viaţă nu este dispus să vă accepte toanele, aşa că ar fi bine să evitaţi cearta. Chiar dacă pare o perioadă grea, lucrurile bune o să apară curând la orizont.

Horoscop 8 august 2022 Rac

Racii trebuie să aibă mare grijă la problemele de sănătate. O vizită la medic vă scuteşte de numeroase probleme. O veste importantă venită pe seară o să schimbe total cursul zilei. Zâmbetul de pe buze este cu siguranţă meritat!

Horoscop 8 august 2022 Leu

Leii se simt creativi și vor să-și reamenajeze locuința. Pentru un proiect atat de ambițios, cu siguranță aveți nevoie de sprijinul prietenilor. E momentul ideal să-i invitați pe la voi și să îmbinați utilul cu plăcutul. S-ar putea să vă surprindă cu ideile lor practice, cu o viziune mai îndrăzneață care să dea culoare planurilor voastre.

Horoscop 8 august 2022 Fecioară

Acordați mai multă atenție sănătății voastre psihice. Agitația din ultimele săptămâni și eforturile de la job și-au pus amprenta asupra voastră. Nu ar strica să vă luați o pauză mai lungă, un concediu în care să vă deconectați de la tot ce înseamnă activități de muncă și dedicați-vă unor activități plăcute. Ieșiți în parc, cu bicicleta, bucurați-vă de o înghețată. 

Horoscop 8 august 2022 Balanţă

Aveți o perioadă extrem de aglomerată la locul de muncă și s-ar putea să fiți nevoiți să stați și peste program. Dar eforturile voastre vor fi recompensate, aveți răbdare. S-ar putea să aveți parte de o vizită neașteptată din partea unor persoane aflate în străinătate. Pregătiți-vă de oaspeți.

Horoscop 8 august 2022 Scorpion

Șanse de câștiguri. Vorbim fie de un bonus de la locul de muncă sau un prieten vă returnează un împrumut consistent. Banii vin la fix, având în vedere că urmează câteva zile libere și vă gândiți deja la o escapadă departe de agitația orașului alături de cei dragi.

Horoscop 8 august 2022 Săgetător

Probabil te simți plin de energie, dar fără șansa de a o folosi în mod constructiv. Aveți grijă la frustrarea acumulată în ultimele zile, există riscul să vă descărcați pe cei dragi vouă. În astfel de zile, este recomandat să faceți mai multă mișcare.

Horoscop 8 august 2022 Capricorn

Astăzi ar putea apărea un conflict între obligațiile de la muncă și cele de acasă. S-ar putea să vă simțiți neputincioși, iar asta vă poate face mai iritabili. Încercați să gândiți la soluțiile pentru problemele voastre în loc să vă concentrați doar asupra cauzelor. 

Horoscop 8 august 2022 Vărsător

Astăzi s-ar putea să aveți parte de o zi plină și chiar s-ar putea să primiți o veste care vă nemulțumește. Este recomandat să nu vă supărați pe mesageri și să încercați să rezolvați problemele pe măsură ce apar. Nu uitați că cei dragi vă sunt aproape și gata să vă ofere o mână de ajutor.

Horoscop 8 august 2022 Peşti

Începutul de săptămână vă prinde într-o dispoziție melancolică. S-ar putea să considerați că e momentul să vă analizați visele și planurile pentru viitor și să fiți nemulțumiți de punctul în care vă aflați acum. Nu uitați că viața e un maraton, nu un sprint, și că trebuie să vă folosiți energia cu mai multă grijă.

Descoperiți și ce vă rezervă astrele în săptămâna 8 august – 14 august 2022. Astrele îi sfătuiesc pe cei nerăbdători nativi să gândeacă de două ori înainte de a face o tranzacție.

Dacă vreți să aflați mai multe informații, puteți face asta accesând pagina de Instagram a astrologului Nicoleta Ghiriș. 

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Horoscop » Horoscop 8 august 2022. Zodiile care au probleme în dragoste. Relaţia de cuplu scârţâie