Antena Meniu Search
x

Horoscop iulie 2022 Fecioară. Încearcă să comunici ideile prin artă

Horoscop iulie 2022 Fecioară. Începând cu luna iulie, ești plin de compasiune. Pe 5 iulie, înflăcăratul Marte intră în sectorul moral și etic al astrogramei tale, iar în aceeași zi, Mercur, guvernatorul tău, intră în casa activitățile umanitare și sociale.

de Redactia Observator

la 30.06.2022, 16:47

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop iulie 2022 Fecioară - Shutterstock

Este un moment în care vei simți nevoia să te alături unei cauze, unui proiect pentru categoriile sociale defavorizate sau pur și simplu vei ajuta oamenii din jurul tău.

Horoscop bani iulie 2022 Fecioară

Pe 28 iulie, Luna Nouă se va petrece în această regiune a astrogramei tale. Fii cu ochii în patru la semnele pe care le primești în această perioadă, care sunt un îndemn pentru a te dezvolta în continuare. În cele din urmă, Jupiter devine retrograd pentru o vreme pe 28 iulie, așa că concentrează-te mai mult pe ceea ce îți datorezi ție și mai puțin pe ceea ce le datorezi altora.

Horoscop dragoste iulie 2022 Fecioară

Pe acelaşi subiect

Inspirându-te să te exprimi liber, Luna Plină din 13 iulie se petrece în cel mai creativ sector al astrogramei tale. Încearcă să comunici ideile prin artă, muzică, dans, cântec sau orice activități de natură creativă. Înscrierea la cursuri de dans, pictiră sau orice activitate artistică poate fi o modalitate excelentă de a cunoaște oameni noi și de a te exprima. În același timp pe 17 iulie, când Venus își schimbă semnul și te face mai sociabil.

Pe 19 iulie, lucrurile se calmează puțin, deoarece Mercur face o altă schimbare de semn zodiacal și te încurajează să reflectezi la misterele vieții, de preferință singur. Soarele intră în această regiune mistică a astrogramei împreună cu Mercur, dar câteva zile mai târziu, pe 22, ceea ce face această perioadă ideală pentru sondarea psihicului.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Horoscop iulie 2022 Fecioară. Încearcă să comunici ideile prin artă