Antena Meniu Search
x

Horoscop iulie 2022 Peşti. Schimbări în dragoste şi întâlniri cu plăcute

Horoscop iulie 2022 Peşti. Viața ta socială este destul de activă la început de iulie. Începând cu 5 iulie, Marte te îndeamnă să te conectezi cu prietenii, vecinii, frații și rudele îndepărtate.

de Redactia Observator

la 30.06.2022, 17:16

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop iulie 2022 Peşti - Shutterstock

În aceeași zi în care Mercur își schimbă semnul zodiacal, se presupune că vei găsi o mare bucurie în simplul fapt de a fi printre oameni, indiferent că îi cunoști sau nu.

Horoscop bani iulie 2022 Peşti

Mai târziu în cursul lunii, datoria te cheamă. Mercur te motivează să te concentrezi asupra activităților și sarcinilor care trebuie îndeplinite începând cu 19 iulie. Schimbarea de zodie a Soarelui pe 22 iulie evidențiază, de asemenea, numeroasele tale obligații.

Din fericire, nu ești singurul care se află în această situație. Ai posibilitatea de a externaliza unele dintre îndatoririle tale, mai ales în timpul Lunii Noi din 28 sau, cel puțin, poți cere ajutor și cu siguranță vei fi sprijinit. Pe 28, Jupiter intră în retrogradare. Acest lucru poate afecta temporar situația ta financiară, dar vei realiza în curând că nu ai nevoie de atât de multe bunuri materiale cum credeai anterior pentru a fi mulțumit.

Pe acelaşi subiect

Horoscop dragoste iulie 2022 Peşti

De fapt, Luna Plină din 13 iulie se petrece în casa prietenilor și a relațiilor sociale de tot felul și indică sentimente puternice față de ceea ce consideri a fi "societate". Ai putea fi fervent entuziasmat de unitatea pe care o împărtășești cu ceilalți și vei dori să faci tot ce îți stă în putere pentru a-i ajuta pe ceilalți să vadă cât de interconectați sunteți cu toții.

Când Venus își schimbă semnul zodiacal, pe 17 iulie, întâlnirile sunt plăcute și vesele, mai ales dacă ești singur. Dacă ești în prezent angajat într-o relație, această dispoziție poate adăuga un plus de pasiune și farmec.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Horoscop » Horoscop iulie 2022 Peşti. Schimbări în dragoste şi întâlniri cu plăcute