Antena Meniu Search
x

Horoscop iulie 2022 Berbec. Marte intră în sectorul banilor

Horoscop iulie 2022 Berbec. Începând cu luna iulie, ești înconjurat de noroc, mai ales când guvernatorul tău Marte intră în sectorul banilor din astrograma ta, pe 5 iulie.

de Redactia Observator

la 30.06.2022, 15:49

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop iulie 2022 Berbec - Shutterstock

Începe o nouă afacere sau încearcă să obții venituri maxime în această perioadă. Mercur își schimbă semnul zodiacal în aceeași zi, sporindu-ți intuiția și dându-ți puterea de a face alegeri înțelepte și favorabile ție.

Horoscop bani iulie 2022 Berbec

Aceasta conjunctură astrală se definitivează pe 13 iulie, în timpul Lunii Pline, care se petrece în casa carierei. Succesul, progresul și aprecierile ar trebui să fie mai prezente ca niciodată. Este important să vezi ce efecte au acțiunile tale în această perioadă. Creează-ți următoarele obiective cu atenție.

Pe 17 iulie, Venus intră în casa familiei din astrograma ta, reducând orice tensiune care ar putea exista. Mercur și Soarele intră amândoi în casa fericirii și a speranțelor câteva zile mai târziu, pe 19, respectiv 22 iulie. Aceasta este o stare de spirit cu adevărat înălțătoare. Ești îndemnat să defășori mai multe activități care vă fac fericit.

Pe acelaşi subiect

Horoscop dragoste iulie 2022 Berbec

Luna Nouă din 28 iulie se petrece în cel mai creativ sector al astrogramei tale, continuând vibrația optimistă. Nu îți fie teamă să te expui, să îți faci reclamă și să îți demonstrezi abilitățile în fața publicului, deoarece această energie care te ajută să fii remarcat. Cu toate acestea, ține cont de faptul că în aceeași zi, Jupiter devine retrograd în Berbec. Acest lucru îți poate diminua temporar entuziasmul, dar este în regulă: concentrează-te pe o îmbunătățire constantă și consecventă a vieții tale, mai degrabă decât pe rezutate spectaculoase dar de moment.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Horoscop » Horoscop iulie 2022 Berbec. Marte intră în sectorul banilor