Antena Meniu Search
x

Horoscop iulie 2022 Vărsător. Veşti bune în dragoste

Horoscop iulie 2022 Vărsător. Din 5 iulie încolo, Marte poate avansa un demers legat de casă sau de familie, dar ai grijă, pentru că această planetă stârnește și temperamentul și nerăbdarea.

de Redactia Observator

la 30.06.2022, 17:12

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop iulie 2022 Vărsător - Shutterstock

În aceeași zi, Mercur își schimbă semnul zodiacal și intră în casa organizării, ceea ce, va ajuta la menținerea lucrurilor pe drumul cel bun și favorizează progresul.

Horoscop bani iulie 2022 Vărsător

Mijlocul lunii iulie se transformă apoi într-o perioadă calmă și destul de liniștită. Ești încurajat să găsești puțină liniște și pace, mai ales la Luna Plină din 13, care strălucește din zona spirituală a astrogramei tale. Investigarea inconștientului tău va fi ideală pentru acest moment. Retrage-te puțin din agitația cotidiană și vezi ce ăți comunică coprul și care sunt nevoile tale emoționale.

Horoscop dragoste iulie 2022 Vărsător

Pe acelaşi subiect

Dacă ești singur, așteaptă-te la câteva posibilități interesante de a cunoaște oameni noi pe 17 iulie, când Venus intră în casa întâlnirilor. Această stare de spirit este excelentă pentru relaxare, deoarece este cochetă și energică. Mai târziu în cursul lunii, există, de asemenea, un accent pe dragoste și romantism. Mercur intră în sectorul tău amoros pe 19 iulie, urmat îndeaproape de Soare pe 22 iulie. Relația ta amoroasă va dezvolta o înțelegere reciprocă mai profundă datorită acestei ambianțe romantice iubitoare.

Luna Nouă din 28 iulie se află, de asemenea, în sectorul iubirii, oferind relației tale energie proaspătă, farmec și promisiuni. Ar trebui neapărat să profitați de acest lucru.Totuși, ține cont de faptul că Jupiter devine retrograd în aceeași zi. Va fi necesar să lucrezi greu pentru a preveni ieșiri emoționale neplăcute, lucru care poate duce la izolare în comunicare și conflicte de interese.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Horoscop » Horoscop iulie 2022 Vărsător. Veşti bune în dragoste