Antena Meniu Search
x

Horoscop iulie 2022 Rac. Decizii încărcate emoțional

Horoscop iulie 2022 Rac. Începutul lunii iulie este momentul ideal pentru planificarea pe termen lung.

de Redactia Observator

la 30.06.2022, 16:50

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop iulie 2022 Rac - Shutterstock

Marte intră în partea din astrograma ta care îți reprezintă obiectivele, ajutându-te să vezi imaginea de ansamblu și motivându-te să îți stabilești obiective mai înalte în general. Pe 5 iulie, Mercur intră în Rac, ascuțindu-ți procesele mentale și permițându-ți să îți tratezi problemele actuale mai logic și mai rațional. Deciziile încărcate emoțional pot părea dintr-o dată mult mai simplu de abordat.

Horoscop bani iulie 2022 Rac

Atenția ta se va îndrepta spre preocupările legate de bani pentru restul lunii, mai ales când Mercur și Soarele vor intra amândoi în acest sector al astrogramei pe 19, respectiv 22 iulie.

Acesta este un moment excelent pentru a revizui veniturile, pentru căuta o formă alternativă de venit, pentru a îmbunătăți bugetul sau pentru a reduce cheltuielile zilnice. Începe să dea roade să iei decizii financiare înțelepte, așa că ține-o tot așa!

Pe acelaşi subiect

Horoscop dragoste iulie 2022 Rac

Pe 13 iulie, Luna Plină strălucește din casa iubirii și a interacțiunilor romantice. Dacă ești îndrăgostit, aceasta ar putea fi o influență plăcută. Cu toate acestea, dacă ești singur, ai putea simți momentan deprimat și izolat. Pe 17 iulie, Venus va intră în Rac, oferind un impuls crucial pentru stima ta de sine.

Într-un sentiment extrem de încurajator pentru orice idei noi pe care le ai, Luna Nouă din 28 iuliedezvoltă tot ceea ce este inovator. Astfel, dacă apar căi noi în această perioadă ele se pot dovedi extrem de avantajoase. S-ar putea să fie nevoie, totuși, să îți reevaluezi oarecum obiectivele profesionale, deoarece Jupiter devine retrograd în casa carierei și a profesiei în aceeași zi. Astfel, se poate instala o oarecare criză de identitate între personalitatea ta și activitatea pe care o ai la locul de muncă.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Horoscop » Horoscop iulie 2022 Rac. Decizii încărcate emoțional