Antena Meniu Search
x

Horoscop iulie 2022 Gemeni. Păstrează distanţa faţă de anumite persoane

Horoscop iulie 2022 Gemeni. Dacă te simți mai puțin sociabil decât în mod normal spre începutul lunii iulie, nu te stresa.

de Redactia Observator

la 30.06.2022, 16:40

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop iulie 2022 Gemeni - Shutterstock

Dorința ta de singurătate și liniște este determinată de Marte, mai ales când această planetă, în general agitată, își schimbă semnul zodiacal pe data de 5 iulie.

Horoscop bani iulie 2022 Gemeni

Ar trebui să te concentrezi pe aprecierea beneficiilor actuale, deoarece planeta care te guvernează, Mercur, se va muta și ea în aceeași zi. Este moment bun pentru a începe să îți contruiești motivațiile și scopurile în acord cu ceea ce îți dorești de la viață, familie, job, prieteni, partener și în definitiv, de la tine.

Când Mercur va intra în sectorul gândirii și al raționamentelor, pe 19 iulie, iar Soarele va urma pe 22 iulie același curs, vei începe să te simți mai mult ca tine însuți. Te veți simți ca acasă cu această energie mult mai luminoasă și mai vorbăreață, care îți va permite să reprinzi freamătul social pe care îl apreciezi atât de mult.

Pe acelaşi subiect

Horoscop dragoste iulie 2022 Gemeni

Conjunctura Lunii Pline din 13 iulie în astrograma ta este critică. Pregătește-te pentru o oarecare agitație emoțională, mai ales în ceea ce privește responsabilitățile sau luptele pentru putere și supremație în relație. Pe 17 iulie, Venus își va schimba semnul zodiacal, aducând cu ea un efect mai relaxant asupra activităților tale.

Luna Nouă din 28 iulie se află, de asemenea, în această parte activă a astrogramei tale, ceea ce o face ideală pentru a relua legătura cu vechile cunoștințe sau pentru a pune în aplicare câteva idei noi și inovatoare. Dar în această zi, Jupiter intră în retrogradare în casa prietenilor și relațiilor sociale, așa că fii atent la acest aspect. Păstrează distanța față de prieteni, ei ți-au oferit spațiu pentru a respira atunci când ai avut nevoie, și ar putea fi timpul să faci același lucru pentru ei acum.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Horoscop » Horoscop iulie 2022 Gemeni. Păstrează distanţa faţă de anumite persoane