Antena Meniu Search
x

Horoscop iulie 2022 Săgetător. Conflicte la serviciu şi dovadă de răbdare

Horoscop iulie 2022 Săgetător. La începutul lunii iulie, fii atent la conflictele cu colegii de muncă. Începând cu 5 iulie, Marte oferă o atitudine mai degrabă combativă la locul de muncă, ceea ce nu este benefic dacă legăturile tale profesionale sunt deja tensionate.

de Redactia Observator

la 30.06.2022, 16:56

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop iulie 2022 Săgetător - Shutterstock

Pe 5 iulie, Mercur își schimbă și el semnul zodiacal. ajutându-te în planificarea strategică, de asemenea favorizează o atitudine de victimizare sau consolidarea sindrumului impostorului, care poate face activitățile profesionale mai dificil de realizat .

Horoscop bani iulie 2022 Săgetător

S-ar putea să te confrunți cu îngrijorare și anxietate pe 13 iulie din cauza Lunii Pline care îți pune la încercare valorile, banii sau ambele. Pe 17 iulie, Venus își va schimba semnul zodiacal, aducând cu ea o energie mai tolerabilă și mai liniștită.

Pe 19 iulie, Mercur schimbă și el semnul zodiacal și ajunge într-o zonă a horoscopului tău în care îți asumi riscuri. Această schimbare de viteză și de dispoziție te va face să te simțiți mai bine, mai ales pe 22 iulie, când Mercur va fi urmat de Soare.

Pe acelaşi subiect

Horoscop dragoste iulie 2022 Săgetător

Acesta oferă o atmosferă mult mai veselă. Luna Nouă din 28 iulie este ideală pentru o călătorie, o vacanță sau o provocare mentală. Alege o activitate care îți va extinde orizonturile și te va revitaliza.

Ține cont de faptul că Jupiter, planeta care te guvernează, intră în retrogradare pe 28. Nu îți asuma riscuri inutile și încearcă să nu prioritizezi plăcerea mai presus de responsabilitate. Găsirea de noi activități care să se potrivească cu celelalte îndatoriri și responsabilități te poate ajuta să profiți la maximum de această energie, care ar putea părea uneori capricioasă și puțin flexibilă.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscop iulie 2022 Săgetător. Conflicte la serviciu şi dovadă de răbdare