Antena Meniu Search
x

Horoscop iulie 2022 Capricorn. Marte intră în casa iubiri și a romantimsului

Horoscop iulie 2022 Capricorn. Este un început de iulie fierbinte, în cel mai bun mod imaginabil! Pe 5 iulie, planeta pasională Marte intră în casa iubiri și a romantimsului, aprinzând orice parteneriat , nou sau vechi.

de Redactia Observator

la 30.06.2022, 17:09

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop iulie 2022 Capricorn - Shutterstock

Mercur intră în aceeași zi în semnul zodiacal opus ție, eliminând orice bariere în calea comunicării și făcându-ți mai simplu să-ți exprimi obiectivele și aspirațiile în raport cu persoana iubită.

Horoscop bani iulie 2022 Capricorn

Iulie pur și simplu continuă să fie o lună din ce în ce mai bună! Luna Plină în Capricorn din 13 este un moment de sărbătoare, mai ales dacă ceva semnificativ a fost finalizat recent. Fie că este în carieră sau în viața personală, fii mândru de cât de departe ai ajuns.

Pe 17 iulie, Venus își va schimba semnul zodiacal și va intra tot în semnul opus ție, deschizând o perioadă de pasiune. Mercur își schimbă zodia pe 19 iulie și te încurajează să explorezi misterele vieții. Nu fii șocat dacă simțiți dorința de a investiga lucruri precum paranormalul atunci când Soarele vă urmează același curs pe 22 iulie. De asemenea, nu te speria de ceea ce ai putea afla!

Pe acelaşi subiect

Horoscop dragoste iulie 2022 Capricorn

Pe 28 iulie, Luna Nouă, este momentul ideal pentru a ierta pe cineva, chiar și pe tine însuți. La această dată, curăță emoțional starea ta de spirit, astfel încât să puteți continua în mod constructiv. Jupiter începe, de asemenea, să retrogradeze în casa familiei și a căminului în această zi. Amână pentru o vreme începerea unui mare proiect casnic și concentrează-te pe aprecierea și bucuria a ceea ce ai în prezent.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscop iulie 2022 Capricorn. Marte intră în casa iubiri și a romantimsului