Antena Meniu Search
x

Horoscop iulie 2022 Taur. Atenție suplimentară emoțiilor și sentimentelor

Horoscop iulie 2022 Taur. Începi luna Iulie într-un mod extraordinar deoarece Marte, planeta energiei și a începuturilor intră în Taur pe 5 iulie.

de Redactia Observator

la 30.06.2022, 16:27

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop iulie 2022 Taur - Shutterstock

Acest lucru îți va crește considerabil motivația, ambiția și încrederea în sine. De asemenea, Mercur își schimbă semnul zodiacal în aceeași zi, trecând în casa comunicării și a informațiilor din astrograma ta, ceea ce face mult mai simplu pentru tine să convingi oamenii și astfel să ajungi la rezultatele dorite.

Horoscop bani iulie 2022 Taur

Cu toate acestea, pe măsură ce luna avansează, unele dintre opiniile tale vor fi puse serios la îndoială, mai ales în preajma Lunii Pline din 13 iulie. Apără ceea ce crezi că este important pentru tine, dar nu uita să ai grijă și de tine. Aceste dezbateri ar putea fi epuizante din punct de vedere emoțional.

Folosește influența lui Venus începând cu data de 17 pentru a experimenta un sentiment de liniște și armonie în viața de zi cu zi. Fă-ți timp pentru relaxare, deoarece stresul se poate acumula rapid.

Pe acelaşi subiect

Horoscop dragoste iulie 2022 Taur

Casa ta s-ar putea transforma cu adevărat în ceea ce îți dorești pe 19 și 22 iulie, când Mercur și, respectiv, Soarele trec în semne zodiacale diferite. Acesta este un moment excelent pentru a tempera orice traumă familială din trecut. Este indicat să acorzi atenție suplimentară emoțiilor și sentimentelor tale și să nu îți neglijezi starea de confort interior.

Luna Nouă din 28 iulie se află, de asemenea, în sectorul familie din astrograma ta, ceea ce reprezintă o energie îndrăzneață și determinată, ideală pentru a merge mai departe cu o problemă imobiliară sau pentru a crea amintiri neprețuite într-o călătorie neașteptată. Pe 28 iulie, însă, Jupiter intră și el în retrogradare și poate aduce o influență mai sumbră, iar tu te-ai putea lupta ocazional cu îndoiala de sine și vinovăția.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Horoscop » Horoscop iulie 2022 Taur. Atenție suplimentară emoțiilor și sentimentelor