Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop iulie 2022 Leu. Noroc în afaceri şi schimbări în iubire

Horoscop iulie 2022 Leu. Pregătește-te pentru un început de iulie ambițios, deoarece pe 5 iulie, Marte, care te inspiră, intră în casa profesiei și a carierei.

de Redactia Observator

la 30.06.2022 , 16:48

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop iulie 2022 Leu - Shutterstock

Mercur intră în aceeași zi în sectorul intimității din astrograma ta, obligându-te să găsești un echilibru între aspirațiile tale profesionale și o nevoie tot mai mare de solitudine.

Horoscop bani iulie 2022 Leu

Luna Plină din 13 iulie, care planează asupra rutinei profesionale și personale foarte ordonate, probabil că îți va fi de ajutor în acest sens. Printr-o gestionare eficientă a timpului, poți face mai multe în fiecare zi, iar acest lucru se vede. Este momentul în care poți recupera timpul pierdut sau poți avansa rapid planurile tale.

Articolul continuă după reclamă

Horoscop dragoste iulie 2022 Leu

Pe acelaşi subiect

Când Venus își schimbă semnul zodiacal pe 17 iulie, aspectele spirituale, rugăciunea și meditația îți vor fi de folos. De asemenea, ia în considerarea exprimarea emoțională mai flexibilă și transparentă. Mercur se va mișca din nou pe 19 iulie, când va intra în Leu, pentru a-ți susține abilitățile mentale și creative. Soarele îi urmează cursul câteva zile mai târziu, pe 22, intrând în Leu și produce o creștere a încrederii și a stimei de sine.

Luna Nouă în Leu din 28 iulie va aduce alte vești excelente. Profită la maximum de oportunitățile care îți stau la dispoziție în acest moment. Modelează lunile rămase din an pentru a aduce prosperitate și plăcere. Pe măsură ce iulie se apropie de sfârșit, Jupiter devine retrograd în casa care cuprinde activitățile de învățare, sugerând că ai putea să te gândești la o formă de școlarizare sau o formă de abilitare prin cursuri de diverse naturi.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Horoscop » Horoscop iulie 2022 Leu. Noroc în afaceri şi schimbări în iubire