Antena Meniu Search
x

Horoscop iulie 2022 Scorpion. Momentul ideal pentru a-ți atinge obiectivele

Horoscop iulie 2022 Balanţă. Când Marte, planeta pasiunii, intră în semnul opus ție pe 5 iulie, așa că pregătește-te pentru un început tumultuos al lunii iulie.

de Redactia Observator

la 30.06.2022, 16:55

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop iulie 2022 Scorpion - Shutterstock

Mercur își schimbă semnul zodiacal în aceeași zi, încurajându-te să îți trăiești viața cu mai mult curaj, ceea ce poate fi intrigant mai ales pentru partenerul de viață.

Horoscop bani iulie 2022 Scorpion

Luna Plină din 13 iulie se concentrează pe găsirea împlinirii în activitățile de rutină și îndatoririle casnice. Această perioadă a lunii va fi incredibil de agitată pentru tine, dar îți oferă, de asemenea, oportunitatea de a te bucura de îndeplinirea sarcinilor.

A doua parte a lunii este dominată de muncă, ceea ce o face să fie momentul ideal pentru a-ți atinge obiectivele. Pe 19 iulie și, respectiv, 22 iulie, Mercur și Soarele se vor muta amândoi cel mai înalt punct al astrogramei, oferindu-ți o idee clară asupra a ceea ce vrei și a modului în care poți realiza planurile.

Pe acelaşi subiect

Horoscop dragoste iulie 2022 Scorpion

Privește intrarea lui Venus în casa deplasărilor și a călătoriilor pe 17 iulie ca pe o oportunitatea de a te elibera de constrângerea din jur. Acesta este momentul perfect pentru o escapadă rapidă, mai ales dacă și partenerul se alătură inițiativei.

Pe 28 iulie, în timpul Lunii Noi, începe să te miști în direcția unui nou obiectiv. Jupiter devine retrograd în aceeași zi în zona de organizare personală, așa că acordă o atenție deosebită lucrurilor mărunte. Neglijarea detaliilor, chiar dacă sunt mărunte va face mult mai dificilă realizarea lucrurilor mari.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscop iulie 2022 Scorpion. Momentul ideal pentru a-ți atinge obiectivele